Sales Consultant

Bij Mprise worden we gedreven door vooruitgang. Onze ca. 120 Sharp Minds die zowel in Nederland als internationaal werken, brengen in elke organisatie verfrissing met inspirerende, doortastende oplossingen. Zo helpen we onze klanten om effectief, efficiënt en met meer plezier met Microsoft software te werken.

Ondanks dat we internationaal actief zijn, blijven we betrokken bij elkaar. We helpen en respecteren elkaar als mens en zijn er, gewoon. Vanaf het moment dat je binnen stapt, word je gezien als een volwaardig collega, binnen jouw vakgebied of rol ben jij immers de expert. En dat blijf je, want door continue leren en ontwikkelen worden wij en jij elke dag een beetje beter. Je krijgt bij Mprise vrijheid en verantwoordelijkheid, zo maak jij blijvende impact op eigen wijze!

Met ons product Agriware 365 en bijbehorende apps brengen wij de tuinbouwsector wereldwijd naar een hoger plan. Onze klanten zijn veredelaars, producenten van (groente) zaden, stekken en plantenkwekers. We bieden moderne softwareoplossingen, gebaseerd op Microsoft technologie, aan klanten over de hele wereld.

Sales Consultant

(internationaal, tuinbouwsector, 32-40 uur)


Als Sales Consultant maak je onderdeel uit van het commerciële team van Mprise Agriware. Samen met collega’s in Nederland, Canada en Amerika, werk je als relatiebeheerder, vanuit de inhoud maar mét een commerciële drive, aan de groei van onze organisatie.

Wat ga je doen?

Bij bestaande klanten ben jij vanaf het moment van livegang het vaste aanspreekpunt. Je weet wat er speelt bij de klant, in de tuinbouwsector en bij Agriware en brengt vervolgens advies uit over verdere optimalisaties. Dit doe je o.a. door de strategie en doelstellingen van je klant te achterhalen en deze behoeftes te vertalen naar de juiste oplossingen. Daarnaast geef je bij prospects demonstraties van Agriware 365 en adviseer je over de diverse keuze mogelijkheden. In dit proces werk je samen met de Sales Manager aan het binnenhalen van deze nieuwe klant.

Kortom, een uitdagende rol in een organisatie die zich snel (internationaal) ontwikkelt én in een high-tech markt segment waarin de Nederlandse tuinbouwsector leidend is! De klantenkring van Mprise Agriware bevindt zich zowel in Nederland als internationaal. Het kan dan ook zijn dat je af en toe naar het buitenland reist, maar veel gaat ook remote.


Wie ben jij?

We zoeken een energieke, positief ingestelde collega die zich makkelijk staande houdt in een groeiende en dynamische omgeving. Die overtuigingskracht heeft maar ook weet te verbinden met klanten en interne stakeholders. Die een complex vraagstuk bij een klant weet te doorgronden en kan vertalen naar een oplossing of advies. Hiervoor is kennis van de tuinbouwsector of kennis van ERP systemen nodig.

Je bent een teamspeler die de juiste mensen weet te betrekken bij en enthousiasmeren voor het project. En tot slot weet je focus en geduld te houden; ook als een sales traject langer duurt, blijf je alert op de stappen die gezet moeten worden om het traject succesvol af te ronden.


Wat vragen we dan verder van je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de tuinbouwsector of binnen de ERP
 • Een commerciële instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Bereidheid om in ieder geval 1x per week op kantoor Veenendaal te zijn
 • Bereidheid om af en toe naar het buitenland te reizen

De functie kan voor 32 tot 40 uur per week worden ingevuld.


Wat wij bieden:

 • Collega’s die goed zijn voor elkaar, dat is hier gewoon!
 • Investering in continue kennisontwikkeling d.m.v. trainingen bij de Mprise Academy, een jaarlijks opleidingsbudget en een studiekostenregeling
 • Bij ons groeiend bedrijf zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden
 • Kwartaaldagen met het eigen team gericht op samenwerking en kennisdeling
 • Fanatisme aan de ping pong tafel op ons kantoor Veenendaal
 • Fruit op de werkplek
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget voor het inrichten van de thuiswerkplek
 • Een marktconform salaris
 • Een laptop en telefoonvergoeding
 • 27 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Events en borrels met collega's


Geinteresseerd?

Hopelijk hebben wij je interesse weten te wekken! Wil je solliciteren of gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Je CV mag je mailen naar vacatures@mprise.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Freija Elings, +31 (0)6 43787 471 of met Bianca Buurman, +31 (0)6 3911 1483.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.