Teeltmanager

Agro Care produceert kwaliteitstomaten en heeft verschillende vestigingen in Nederland, Tunesië en Marokko. We zijn een
jong, snelgroeiend en innovatief bedrijf. Onze moderne en professionele bedrijfsopzet in combinatie met een teeltoppervlakte van ruim 260 hectare maken Agro Care één van de koplopers binnen de glasgroente sector. Ambitie, gedrevenheid, enthousiasme en nieuwsgierigheid met een ‘open mind’ maken dat we grenzen verleggen.

Teeltmanager


Als teeltmanager ben je verantwoordelijk voor de beheersing van het klimaat in een kas van 10 hectare. Je beoordeelt de plant en stuurt doormiddel van o.a. watergift, bemesting en belichting. Ook de biologie in de tuin behoort tot het takenpakket. Jij zorgt ervoor zodat er zoveel mogelijk kwaliteitstomaten geproduceerd worden.

Het betreft een functie met veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Wij zoeken een betrokken collega met passie voor planten. Jij gaat de uitdaging aan om de beste productie uit de plant te halen. Een agrarische opleiding heeft voorkeur maar niet noodzakelijk. Binnen ons bedrijf bieden we juist voor starters mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot volwaardig teeltmanager.

Het doel is om binnen een aantal jaar voldoende kennis en kunde opgedaan te hebben om eindverantwoordelijk te kunnen zijn voor het teeltproces op één van onze vestigingen.
Het telen van lekkere en gezonden tomaten is een intensief proces dat 24/7 doorgaat. Innovatieve sensoren en technieken zoals A.I. helpen je als teler, maar het blijft een hele verantwoordelijke functie waarin je scherp moet zijn op details en op het juiste moment aan de knoppen moet draaien.

Voor dit werk moet je naast nieuwsgierig en leergierig ook gedreven zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Een agrarische achtergrond is niet noodzakelijk, maar interesse in biologie, scheikunde en techniek wel.
MBO niveau 4 of een afgeronde HBO opleiding zorgen ervoor dat je op een goede manier invulling aan de rol van junior manager teelt kunt geven.

Naast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zijn een goede beloning en prima arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend binnen Agro Care.


Heb jij interesse in deze functie laat ons dat dan weten via hr@agrocare.nl en stuur jouw cv en motivatie naar ons op.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.