Verkoper AGF

𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼 𝗩𝗲𝗿𝗸ä𝘂𝗳𝗲𝗿!

Bij Lukassen AGF in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een Verkoper voor de Duitse markt! Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit o.a. telefonische verkoop aan voornamelijk Duitstalige klanten. De relaties die wij hebben, zullen aan jou toegewezen worden en wij verwachten van jou dat je deze klantenkring geleidelijk gaat uitbreiden.

Beheers jij de Duitse taal in woord en geschrift? Heb jij een commerciële instelling en ben jij stressbestendig? Stuur dan een e-mail naar vacature@lukassenagf.nl met daarin je motivatie en CV en wij nemen binnen een twee werkdagen contact met je op.


Wij bieden

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een platte organisatie met een prettige en informele werksfeer.
  • De vrijheid om zelf goede ideeën te ontplooien
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met ervaring en prestaties.

Wij zijn een toonaangevende groothandel in groenten en fruit. We leveren aan de groothandel, retail, markthandel, horeca en de verwerkende industrie in de Benelux. We werken samen met telers uit vele landen waaronder Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Egypte, net als Spanje, Frankrijk en Italië. Dankzij de hechte relaties met leveranciers kunnen onze klanten rekenen op een veilig en breed assortiment groenten en fruit van topkwaliteit.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.