QA medewerker

Ben je leergierig en heb je affiniteit met de agf-sector? In de functie van QA Medewerker werk je mee aan het borgen van voedselveiligheid van onze vruchtgroenten.

Wij groeien en daarom zijn we voor onze afdeling Quality & Food Safety op zoek naar een

QA medewerker

(38 uur)


Wat ga je doen?

Onze vruchtgroenten zijn gegarandeerd veilig om te consumeren. Als QA medewerker bouw je samen met je collega’s aan die garantie. Jouw team is verantwoordelijk voor het borgen van voedselveiligheid van A tot Z. Je ondersteunt je collega’s, zodat we er samen voor zorgen dat onze producten voldoen aan de wettelijke verplichtingen én aan de eisen van onze klanten. We mogen grote (inter)nationale retailers tot onze klanten rekenen.

Je hebt vaktechnische kennis, of ontwikkelt deze, en past deze toe om onze klanten en telers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Jij onderhoudt het contact op ons vakgebied tussen klanten, collega’s van onze eigen bedrijven, telers, leveranciers en dienstverleners. Daarbij houd je het overzicht op de kwaliteits- en klanteisen binnen de keten. Controle op naleving van wetgeving omtrent etikettering, labels en claims is onderdeel van je werkzaamheden. Samen met het team werk je aan andere aspecten van kwaliteitszorg zoals: specificatiebeheer, analyseplannen, certificeringen, traceerbaarheidstesten, leveranciersverklaringen en middelenlijsten.

Dennis van der Zalm, Technical Manager, is jouw direct leidinggevende. Hij maakt je wegwijs in de wereld van voedselveiligheid voor onze producten en alles wat daarbij komt kijken. De afdeling Quality & Food Safety bestaat momenteel uit 21 personen. Het team Technical bestaat uit 3 personen.


Welke taken krijg jij?

 • Je beantwoordt klant- en telersvragen op ons vakgebied;
 • Je beheert diverse systemen zoals het telerplatform, klantsystemen, SEDEX, FoodExperts;
 • Je ondersteunt bij klantbezoeken;
 • Je stelt interne productspecificaties op en beheert deze;
 • Je maakt rapportages en analyses.


Wie ben jij?

 • Hbo-opleiding richting voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Relevante werkervaring in soortgelijke functie;
 • Affiniteit met de AGF-sector en basiskennis van kwaliteitssystemen zoals BRC en IFS;
 • Beheersing van de Engelse taal, Duitse is een pre;
  Goede computervaardigheden;
 • Leergierig, zodat je nieuwe kennis snel eigen maakt;
 • Klantvriendelijk, samenwerken, nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht.


Wat bieden wij?

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.


Werken bij Harvest House.

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen paprika’s, komkommers, tomaten en biologische producten en brengen die bij consumenten over de hele wereld.

We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we als bedrijf gezond groeien, kunnen we je ook een passend salaris geven en er is een bonusregeling van toepassing. Uiteraard krijg je van ons een laptop en mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren en we bieden een volledige reiskostenvergoeding, óok als je bij ons om de hoek woont.

We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.


Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteert direct via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Dennis van der Zalm, Technical Manager, via 0174-519200 of sollicitaties@harvesthouse.nl.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.