Supply Chain Manager

Mission Produce Inc. is de grootste wereldwijde marktleider in de productie, distributie en marketing van 's werelds beste avocado's. Doordat de processen van telers tot winkelschap in eigen beheer zijn (vertically integrated), kan Mission naast hoge kwaliteit, ook volumes waarborgen. Het is de #ambitie van Mission Produce om het marktaandeel in Europa uit te breiden.

 

Supply Chain Manager

Kantoor: Poeldijk, Zuid-Holland
Salaris: Op aanvraag (38u/wk)
Website: worldsfinestavocados.com

For English Click here!


Als Supply Chain Manager is het jouw opdracht is om alle logistieke processen en procedures nauwkeurig op te volgen en vast te leggen in Microsoft Dynamics 365. Vanuit het Warehouse in Poeldijk overzie je dagelijks de gehele supply chain operatie. Van forecasting tot voorraadbeheer en planning van het productieproces (inclusief rijping, kwaliteitsborging en ompakken). Vanuit Poeldijk speel je dus een belangrijke rol in het realiseren van de totale groeiambitie van Mission in Europa!

Na een jaar werk je volledig zelfstandig en professioneel samen met je collega's van zowel de vestiging in Poeldijk (Warehouse) als Breda (kantoor). Alle logistieke informatie wordt nauwkeurig geregistreerd, zowel in het systeem als fysiek gecontroleerd. Je zorgt ervoor dat alle procedures en processen nauwkeurig worden gevolgd, zodat 100% van de orders op tijd en volgens klantwens worden geleverd.

<< voor de vacaturevideo en verdere informatie ga je naar www.velde.nl (ref. MIPR232) >>


Wat krijg je ervoor terug?

Bij Mission Produce Europe kom je te werken in een zeer dynamische omgeving met veel vrijheid en flexibiliteit. Als trots familiebedrijf brengen de Amerikaanse eigenaren met regelmaat een bezoek aan Nederland en de feestdagen gaan niet onopgemerkt voorbij. Wil jij weten welke voordelen er nog meer zijn? Kijk dan hieronder!

 • 27 vakantiedagen
 • Pensioenbijdrage (1/3 - 2/3)
 • Marktconform salaris
 • 38 urige werkweek
 • Reis, laptop en telefoonvergoeding
 • Wekelijks verse avocado's!
   

Groei & Cultuur

Het in de VS beursgenoteerde familiebedrijf Mission Produce is uitgegroeid tot een wereldleider in de productie, distributie en marketing van verse avocado's. In 2013 opende Mission Produce Europe haar verkoopkantoor en distributiecentrum in Breda, als springplank naar Europa. Sindsdien zijn avocado's ūü•Ď steeds populairder geworden!

Werken bij Mission Produce Europe is dan ook geen dag hetzelfde. Je werkt binnen een compact en toegewijd multicultureel team als onderdeel van dit unieke familiebedrijf, met één duidelijke groeiambitie: heel Europa veroveren!

Mission Produce Europe wil investeren in haar medewerkers! Kijkend naar de groeiambities van Mission Produce Europe behoort een bredere leidinggevende rol binnen het vakgebied Supply Chain tot de carrièremogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.


Wij vragen:

 • BSc in Supply Chain of Agriculture
 • Zelfstandig & Stressbestendig
 • Vloeiend in ENG en NL / DE
 • Kennis van D365, SAP of Navision
 • Beheersing van het MS Office pakket
   

Solliciteren, ga naar www.velde.nl!

Past deze vacature bij jouw motivatie? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je een vraag of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Roy of Mathijs, 088 6070100


Solliciteer direct

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.