Medewerker Fustbeheer

Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit tot kant en klare en panklare producten. We leveren aan groothandel, supermarkten en foodservice een uitgelezen assortiment panklare groenten, groentemixen, slamelanges, rauwkosten en kant-en-klare maaltijden in diverse klantspecifieke verpakkingen. Tuinderij Vers levert maatwerk, waarbij VERS en kwaliteit leidend zijn. We hechten het grootste belang aan voedselveiligheid, hygiëne en gebruiksgemak en realiseren onze productie met een uiterst modern machinepark, goede afspraken met grondstoffenleveranciers, eigen transport en last but not least een groep zeer enthousiaste en betrokken medewerkers.


Medewerker Fustbeheer 

BRIELLE – FULLTIME – MBO+ 


Wat ga je doen? 

Als Medewerker Fustbeheer / Logistiek heb jij verschillende taken onder je. Zo ben jij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van het fustbeheer, maar sta je ook chauffeurs te woord en zorg je voor de juiste verwerking van de goederenstromen. Je plant de transport ritten, en als je zelf een groot rijbewijs hebt kun je ook ingezet worden als chauffeur. Daarnaast hou je het onderhoud en reparaties van het wagenpark in de gaten. Je bent dus inzetbaar op alle logistieke (deel) processen! 


Wie ben jij? 

 • Je kunt goed samenwerken en communiceren. 
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen en houdt van de afwisseling in deze functie.
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding en/of werkervaring richting Logistiek. 
 • Je bent flexibel beschikbaar, er wordt namelijk ook in de weekenden gewerkt.
 • Je hebt affiniteit met de food industrie en weet de HACCP voorschriften na te leven. 


Wat bieden wij? 

 • Een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng.
 • Binnen ons bedrijf heerst een open, informele sfeer. 
 • Wij bieden een salaris conform CAO Groothandel in Groente en Fruit. Deze functie valt in loonschaal C welke loopt van €2.259,- tot € 2.637,-.
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. 
 • Ons pensioen is ondergebracht bij PGB.
 • Korting op de producten die wij produceren. 


Interesse? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@tuinderij-vers.nl. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0181-485112 en vraag naar Marco Voogt. 

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.