(Junior / Starter) Logistiek Administratief Medewerker

Agrofair is al 25 jaar producent en importeur van duurzaam Fairtrade en biologisch vers fruit. We geven boeren en arbeiders in Latijns-Amerika betere leef- en werkomstandigheden. Het milieu vaart er ook wel bij, want veel van onze bananen zijn ook biologisch. We gaan verder dan alleen certificeren: we werken actief aan het steeds duurzamer maken van de bananenteelt. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn daarbij onze leidraad. Al zijn we in de eerste plaats een betrouwbare, professionele fruitimporteur, die al zijn bedrijfsprocessen goed op orde heeft. Zo zijn we IFS Broker gecertificeerd op het hoogste niveau. We zijn innovatief en passen bijv. machine learning toe om productkwaliteit te voorspellen. We hebben een eigen kwaliteitsteam in Barendrecht én in diverse landen in Latijns-Amerika.

(Junior / Starter) Logistiek Administratief Medewerker


Jouw uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker Douane / Declarant

Het grootste deel van jouw tijd zul je bezig zijn met logistieke, administratieve werkzaamheden die nodig zijn om de douaneaangifte in orde te maken voor onze bananen en andere versproducten. Jij bereidt de benodigde documentatie voor, regelt de logistieke invoer in ons systeem, houdt documentatie bij en voert controlewerkzaamheden uit.

Enkele overige taken en verantwoordelijkheden:

  • Het coördineren van het vervoer tussen de containerterminal en onze koelmagazijnen
  • Overleggen met externe opslaglocaties en plannen van kwaliteitscontroles door onze eigen keurmeesters


Jouw collega's

Je komt te werken in ons commerciële team bestaande uit 10 collega’s. Je gaat met name samenwerken met 1 ervaren collega in die een soortgelijke functie heeft en jou zal inwerken. Je rapporteert aan de Teamleider Logistiek & Inkoop. In Barendrecht werken we met 27 medewerkers en daarnaast hebben we nog zo’n 20 collega’s in Latijns-Amerika Europa werkzaam. We zijn allen erg betrokken bij het bedrijf en waar we voor staan.


Aangeboden

In deze instapfunctie krijg je de kans om alle aspecten van de functie te leren. Je komt te werken in een enthousiast team dat bestaat uit jongeren en ouderen en dat er met elkaar voor gaat om de klanten een goede dienst te verlenen en onze boeren in Latijns-Amerika een beter leven door eerlijke handel te geven. Jouw baan is afwisselend en uitdagend doordat we werken met versproducten. Verder hebben we een sportschool en kan je met jouw collega’s een potje darten. We zien onszelf als menselijk bedrijf wat je terugziet in ons lage verloop.

Praktisch: Ons arbeidsvoorwaardenpakket bestaat uit o.a. 29 vakantiedagen, een premievrij pensioen, bonusregeling o.b.v. (bedrijfs)resultaat, uitstekende scholingsfaciliteiten, fietsplan, een bijdrage voor een sportlidmaatschap en een goede balans werk-privé. Salaris: Max. € 2699 - € 3.214 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) bij 40-urige werkweek. Na het behalen van de benodigde diploma’s kan dit oplopen tot € 3.435 per maand. Tenslotte is deels thuiswerken mogelijk.


De ideale Logistiek Administratief Medewerker Douane / Declarant

Het is uiteraard een pre als je al enige relevante ervaring hebt. Maar voor deze instapfunctie staan we tevens open voor een starter / junior met tenminste een mbo-diploma (bijv. Logistiek, administratief of economisch).

Als persoon ben je nauwkeurig, durft de telefoon te pakken en vragen te stellen en bent stressbestendig.


Sollicitatieproces

1. Stuur je cv naar Recruiter Matthijs van der Pol (motivatie- / sollicitatiebrief is niet verplicht)

Of: CV uploaden via deze link

Of: Mailen: vacature@MVPsolutions.nl

Of: WhatsApp: 06-24 17 27 90 (Appen zonder nr. toe te voegen: bit.ly/AppMVPsolutions).

2. Een reactie binnen 2 werkdagen

3. Online een aantal aanvullende vragen beantwoorden (vervanging van de motivatiebrief). Dit zijn gerichte vragen om een beter beeld te krijgen bij jou als persoon, jouw vaardigheden en ervaring t.o.v. de vacature.

4. Op gesprek bij Agrofair

5. Op contract bij Agrofair

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.