Area manager Asia & Outside Europe

Internationaal zien we grote kansen voor het productenpakket van onze sierteeltdivisie. China is met geheel Azië voor Beekenkamp Plants Ornamentals een markt met een ongekende potentie. We zijn ook al geworteld in Brazilië, Australië, het Midden-Oosten en Afrika. Hoe we daar nog steviger voet aan de grond krijgen? Dat is aan jou, als area manager. Niet alleen is de halve wereld je werkterrein, je hebt ook nog eens een heel breed takenpakket.

Met welke producten benaderen we welke markten? Welk verkoopplan geeft een boost aan onze afzet in verschillende landen? Is het efficiënter om lokaal de stekproductie te organiseren? Aan welke technische en teelt technische ondersteuning hebben distributeurs, telers en retailers behoefte? Zomaar een paar vragen waar je creatief antwoord op mag geven. Reken dus op een functie waarin je heel veel eigen inbreng krijgt. En ook een functie waarin je zelf de aftersales voor je rekening neemt, zoals het verwerken van de orders en de serviceverlening aan klanten.

Je standplaats is Maasdijk, ongeveer 30 dagen per jaar ben je onderweg. Met andere woorden: je krijgt de kans iets van de wereld te zien en andere culturen te ontmoeten. Achter je staat Beekenkamp, een solide en slagvaardig bedrijf dat bereid is te investeren in internationale expansie. En natuurlijk deelt de vertrekkende area manager graag z’n veertig jaar kennis en ervaring met je, als opstap naar een heel zelfstandige functie. Waar krijg je zoveel ruimte om je pioniersgeest en je ondernemerskwaliteiten in één functie te combineren?

Area manager Asia & Outside Europe


Wie zoeken wij?

  • Je werkt en denkt op hbo-niveau, met ruime ervaring in de tuinbouwbranche.
  • Je bent commercieel, je snapt dat elke cultuur om een eigen verkooptechniek vraagt.
  • Omdat je werkt in verschillende tijdzones kun je flexibel met werktijden omgaan.
  • Ook ben je heel goed in de omgang met mensen – misschien spreek je wel Chinees, in ieder geval perfect Engels.
  • Je hebt ondernemerskwaliteiten, je houdt van pionieren en je wijkt graag van de bekende paden af.
  • Je gaat resultaatgericht en gestructureerd te werk, met oog voor de verkoopdoelstellingen.
  • Je weet de weg in Excel, Word en PowerPoint voor administratie, presentaties en rapportages.
  • Creatief als je bent vind je al een oplossing voor de meest uiteenlopende vragen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Reken maar dat je bij een groeiend bedrijf als Beekenkamp alle kansen krijgt. Hier laten we niet alleen planten groeien, maar ook mensen. Heb je talent? Wil je verder komen? Mogelijkheden genoeg. Aandacht voor jouw ontwikkeling is bij Beekenkamp gegarandeerd.

Ook al zijn we een internationaal toonaangevend bedrijf: je merkt bij ons nog echt die cultuur van een familiebedrijf. Prima sfeer, plezierige collega’s en een enthousiaste personeelsvereniging. Jouw inzet waarderen we met een goed salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Zoals aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten als je verder wilt komen.

 

Heb je nog vragen?
 
Neem contact op met Jolanda Wilmer, HR Functionaris: werkenbij@beekenkamp.nl of bel met 0174-526100.


Online solliciteren

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.