Inkoper Exotische groenten en fruit

Bedrijf:  Bel Impex
Regio: Nootdorp, Internationaal

Iets voor jou? Verantwoordelijk zijn voor het inkoopproces van bijzondere exotische groenten en fruit. En dit in een internationale omgeving waarbij je te maken hebt met leveranciers uit diverse landen en culturen. Dynamiek, korte lijnen, schakelen, handelen, lekker ondernemen en de wereld is het speelveld. Als je voor jouw producerende relaties kansen ziet hen een nieuwe afzetpartner gunt: kom maar op, laten we ons vermogen tot combineren samen onderzoeken.

Bel Impex - onder leiding van Martin van Lier – heeft met zijn team volop mogelijkheden om te groeien en heeft jou daarvoor nodig als:
 

Ondernemende Inkoper Exotische groenten en fruit.  

Bestaande leveranciersrelaties versterken en handelsrelaties met nieuwe telers vormgeven.


Wat doen we doen:  

Wij importeren een bijzonder assortiment. We leveren een mix van producten aan klanten in het supermarktsegment, precies zoals die dat wensen. We bedienen verschillende leveranciers in het horeca- en foodservicesegment en leveren product aan allerlei handelsbedrijven waarmee zij klanten in het buitenland bedienen. Wellicht verkoop jij en of verkopen jouw collega’s ook sommige van onze producten.


Wat ga je, wat gaan we samen doen:

Binnen de productgroep exotische groenten en fruit levert Bel Impex een verbijzonderd assortiment.

De vraag bij onze relaties is groter dan wat wij op dit moment kunnen bieden. Daarbovenop biedt de markt nog veel nieuwe kansen, zowel in Nederland als in verschillende landen om ons heen is er steeds meer interesse naar de bijzondere producten die we voeren. Tijdens een vrijblijvende kennismaking (van harte welkom, rij even langs!) vertellen we graag welk groeipad we met jouw hulp mogelijk achten. Dat is fors kan ik je verklappen …

Maar goed, dat lukt alleen wanneer we aan onze huidige producenten en leveranciers voldoende aandacht geven en als we daarbovenop tijd investeren in het ontwikkelen van relaties met nieuwe leveranciers zodat we ook van hen producten kunnen aanbieden op de Europese markt. Voor het versterken en uitbouwen van ons leveranciersnetwerk zoeken we dus jou! Jij als ondernemende pro actieve relatie- én resultaatgerichte senior inkoper met ervaring in het sourcen van groente en fruit artikelen – veelal van ver weg. In deze rol ga je nauw samenwerken met onze huidige inkoper Mario.


Samenwerken, korte lijnen, snel schakelen:

Ula is recent bij ons van start gegaan als accountmanager. Ula kijkt uit naar jouw komst zodat zij, eenmaal lekker ingedraaid bij Bel Impex, richting klanten door kan pakken en kan inspireren met nieuwe producten!

Richard is als warehousemanager verantwoordelijk voor de logistieke stromen, voor de kwaliteit en voor alle bijbehorende certificeringen. Leuke anekdote: Richard is een tijd werkzaam geweest in een horeca groothandel, daar zag hij al de producten van Bel Impex voorbij komen: dáár zou ik nog wel eens willen werken … dat zette Richard destijds in z’n hoofd. Inmiddels jaren later is Richard onze operationele steun en toeverlaat binnen het team! 

Martin heeft als directeur het stuur in handen van Bel Impex en heeft jou er graag bij om mee te sturen.

Wordt je enthousiast van wat je hier leest, heb jij ondernemingszin, liever flink de schouders eronder dan overstappen naar een bedrijf met een gespreid bedje?

Bekijk de videoportretten, bel en maak een afspraak: we horen je graag.

Het aanbod:

  • Volop mogelijkheden met jouw kennis en ervaring toegevoegde waarde te bieden, te bouwen;
  • Een stevig uitdagende rol, met een duidelijke visie: samen ontwikkelen, samen groeien;
  • Ervaren collega’s: goed samenwerken, we zijn transparant, de sfeer is gemoedelijk;
  • Vrijheid en ruimte om te ondernemen;
  • Volop ruimte je vleugels internationaal verder uit te slaan,
  • Reizen: bezoeken van bestaande en mogelijk nieuwe leveranciers door de wereld heen;  
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie en bij de ervaring die jij meebrengt.


Pak jij deze uitdaging aan? Kom dan kennis maken en neem contact op met jobkuyvenhoven@movetocatch.nl bel of app 06-52601456.

 

Link naar vacature: https://tinyurl.com/mrwcy8r

Link naar bedrijf: https://tinyurl.com/tcpnbht2

Link naar videoportretten: https://tinyurl.com/mtu526yf

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.