(Ervaren) keurmeester

Zoek jij…

een baan waarbij jouw ervaring met kwaliteitscontroles tot z’n recht komt en geniet je van vers en gezond fruit zoals druiven en citrus? En heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, overtuigingskracht en werk je graag in een team? Neem dan contact met ons op over de beschikbare functie van

(Ervaren) keurmeester (40 uur)


Als jij bij ons aan de slag gaat dan kom je te werken in een team met 4 andere kwaliteitscontroleurs. Als echte aanpakker met een pro-actieve houding ben jij mede verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van uitgaande producten op locatie Strijen. Dit betekent in de praktijk:

  • Je hebt een intensieve afstemming van de bevindingen naar aanleiding van de kwaliteitscontrole met het commerciële team
  • Je controleert op de naleving van de regels ten aanzien van voedselveiligheid en productkwaliteit
  • Je adviseert de verpakkingsafdelingen op de locatie wat betreft productkwaliteit
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in de kwaliteitscontrole in de AGF, bij voorkeur ervaring met druiven. Daarnaast is het een pré als je naast structureren en organiseren van je werk, zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst.


Wij zijn….

Direct Source International. Een bruisend, ambitieus en sterk groeiend fruit importbedrijf in Strijen. Het fruit importeren we vanuit de hele wereld en leveren dit binnen Europa aan Retail (supermarkten) en diverse andere vers-organisaties. We zijn een enthousiast team waarbij teamspirit, gedrevenheid en professionaliteit de boventoon voeren.

Wij bieden jou een baan waarin jouw ervaring gewaardeerd wordt en je echt verantwoordelijkheden krijgt. Zin om deel uit te maken van ons team? Solliciteer dan door voor 20 maart je motivatie en CV op te sturen naar sollicitatie@direct-source.nl.

Heb je nog vragen? Stuur dan een whatsapp naar Aad van Noppen, 06-421 855 34

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.