Keurmeester

Ben jij de keurmeester die wij zoeken?

Krijg jij regelmatig ‘Pietje Precies’ of ‘Jantje Secuur’ naar je hoofd gesmeten? Krijg jij een glimlach op je gezicht als je weer iets hebt kunnen ontdekken wat niemand anders is opgevallen? Kijk, dat is nou precies wat wij zoeken! Deze eigenschappen komen namelijk perfect van pas bij een baan als Keurmeester van ons enorme assortiment van kleurrijke, exotische groente en fruit.


Keurmeester


Tot jouw takenpakket behoort het keuren van producten op kwaliteit en natuurlijk houdt jij ook de informatie op de verpakking goed in de gaten. Deze bevindingen registreer je vervolgens in een helder kwaliteitsrapport, zodat jouw collega In- en Verkopers precies weten waar ze mee te maken hebben.
 

Vers & Divers

‘Vers & Divers’ is ons motto en samen met jouw collega-Keurmeesters houd jij in de gaten of al onze bijzondere producten kakelvers zijn. Bij Bud Holland begin je de dag met een goede kop vers gebrande koffie en eindig je de week met een koud biertje met jouw collega’s. Klinkt goed toch?

Wil jij werken in een gezellig en hardwerkend team en heb je MBO werk- en denkniveau? Dan maken we graag kennis onder het genot van een kop koffie!
 

Klaar voor een exotische ontdekkingsreis?

Werken bij Bud Holland betekent elke dag opnieuw op ontdekkingsreis door de oneindige wereld van exotische groente en fruit. Elke dag werken wij hard om onze klanten te voorzien van een persoonlijke mix van hun favoriete exoten. Samenwerking tussen de verschillende afdelingen binnen Bud Holland is hierbij heel belangrijk. They mix it, we fix it!


Iets voor jou?

Hartstikke leuk! Stuur je CV en motivatie naar vacature@bud.nlSchrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.