Teler - Teeltspecialist Aardbeien onder glas - Canada

Bedrijf: Nature Fresh Farms 
Regio: Canada, Ontario


Iets voor jou? Aardbeien telen (Albion) in een 12 hectare groot glastuinbouwbedrijf in Canada? Prachtig land, prettig om daar te wonen, werken en te leven. Interessante aan het bedrijf is dat het allerlei vruchtgroenten teelt, de eigen afzet organiseert in Canada, de USA en nu ook met de teelt van aardbeien van start gaat!

Om de teelt zoveel mogelijk in 1x góed te realiseren: prima opbrengst in aantal, gewicht én smaak van de aardbeien, zoeken we versterking. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in het telen van aardbeien onder glas, we zoeken een: 

Teler – Teeltspecialist Aardbeien onder glas – Canada 


De situatie:

Momenteel wordt een kas die voorheen was ingericht voor de teelt van paprika’s, omgebouwd voor de teelt van aardbeien (augustus 2023 planten we de aardbeien planten in de kas). Op onze website vind je er wat foto’s over! In het Discovery center zijn al verschillende tests gedaan en er is een Nederlandse kenner, een consultant uit de aardbeien betrokken. En nu zoeken we jou nog, jij als gedreven aardbeienteler met interesse om je vleugels verder uit te slaan! Jij krijgt de teeltverantwoordelijkheid op het 12 hectare grote bedrijf. Herman Fehr en Isaac Brown zijn de eind verantwoordelijke teeltmannen van NFF. Zij weten inmiddels het nodige van de teelt van aardbeien maar hebben zelf nooit echt aardbeien geteeld. Je krijgt een teelt assistent in je team en op ‘jouw’ locatie zijn er één of twee meewerkend ‘supervisors’ actief die er zorg voor dragen dat de oogstwerkzaamheden en gewashandelingen op de juist manier worden uitgevoerd. 

Eén van je collega’s ‘Grow-to people’ heeft als Labour manager de verantwoordelijkheid over alle arbeid. Jij stemt met hem af hoe je wilt dat werkzaamheden worden uitgevoerd, hij zorgt dat de supervisors weten hoe en wat. Jij kunt je zo helemaal focussen op de teelt! Maar natuurlijk heb je zelf de vinger ook aan de pols bij de supervisors, weet jij of werkzaamheden oké of echt goed worden uitgevoerd zoals jij wenst.  


Wat breng je mee: 

 • Groene vingers, ervaring in het (misschien ook al belicht) telen van aardbeien onder glas; 
 • Alertheid en scherpte om te identificeren waar het qua teelt beter kan en moet; 
 • Leidinggevende- en goede communicatieve vaardigheden die je combineert met een proactieve en probleem oplossende instelling;
 • De interesse en bereidheid Canada – Leamington en ons bedrijf hier te bezoeken, om uit te vinden of het je past je hier te vestigen en voor langere tijd te wonen, leven en werken. 
 • Of als je de start in de teelt van aardbeien voor één tot twee jaar als project beschouwt waarbij jij ervoor zorgt dat alles optimaal verloopt en je kennis en ervaring overdraagt: dan is dat ook bespreekbaar. 


Werken bij NatureFreshFarms: 

Een prachtig bedrijf waar ontwikkelen en groeien dagelijkse kost is: We don’t just grow produce, we grow people. The grow-to people. Our people are at the center of our success. Their passion and drive helps us push our technology, our sustainability, and our taste forward. 


Het aanbod:

 • Een aantrekkelijk uitdagende aardbeienteelt functie op een 12 hectare groot modern glastuinbouwbedrijf;
 • Wonen en werken in Canada, Ontario, Leamington: prachtige omgeving om te wonen, werken en leven; 
 • Voor de juist capabele aardbeien teler kandidaat een uitstekend (expat) salaris; 
 • We faciliteren bij het zoeken/vinden van een passende woning; 
 • Volop mogelijkheden te groeien, je verder te ontwikkelen in je vak en binnen het bedrijf; 
 • We bieden al het denkbare/nodige aan moderne technieken (incl. belichting) om de best haalbare teeltprestaties te realiseren. 


Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie en/of vragen naar jobkuyvenhoven@movetocatch.nl.

Kijk voor meer informatie en ons vacatureaanbod op: www.movetocatch.nl.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.