Groenteteler - Tomaat - Nieuw Zeeland

Bedrijf: New Zealand Gourmet
Regio: Nieuw-Zeeland

Iets voor jou? Tomaten en paprika’s telen in een 12 hectare groot glastuinbouwbedrijf in Nieuw-Zeeland. Prachtig land, prettig om er te wonen, te werken en te leven. Interessante aan het bedrijf is dat het op meerdere plaatsen in de wereld actief is en verschillende kwekerijen en farms exploiteert: onder andere blauwe bessen, frambozen, kersen, aardbeien, pepers, asperges, tomaten en paprika.

We willen ons teeltteam versterken met een ervaren

Groenteteler – Tomaat – Nieuw-Zeeland

De situatie:

Op het glastuinbouwbedrijf (diverse afdelingen/bouwjaren) is Hans als teler actief, die wordt ondersteund door
2 lokale assistent telers. Het gaat om substraatteelten waarbij op een deel van de kwekerij LED verlichting wordt ingezet. Klanten in Japan betalen het meest voor onze producten, die dan natuurlijk wel kwalitatief top moeten zijn. Om een groter aandeel topkwaliteit te kunnen leveren én om de producties te verhogen (wat heel goed mogelijk is), is extra kennis, ervaring en aandacht voor de teelt dus een aanvulling op het teeltteam nodig.

De jonge planten betrekken we bij een jonge plantenkwekerij hier in Nieuw-Zeeland. Verpakken voor onze klanten doen we hier zelf op het bedrijf. We doen hier alles voor een goed product, tevreden klanten en medewerkers!


Wat breng je mee:

  • Groene vingers, ervaring in het (liefst ook belicht) telen van groenten op substraat;
  • Alertheid en scherpte om te identificeren waar het beter moet, met de bijbehorende actiegerichtheid;
  • De drive en drang om te verbeteren, in combinatie met de wetenschap en het geduld dat niet in elk teeltbedrijf, op elke kwekerij in de wereld, verbeteringen direct morgen doorgevoerd kunnen worden;
  • De interesse en bereidheid Nieuw-Zeeland en ons bedrijf hier te bezoeken, om te onderzoeken of het je past je hier te vestigen om hier voor langere tijd te wonen, leven en te werken;  


Werken bij New Zealand Gourmet:

Op onze kwekerijen en farms werken we in totaal met circa 150 vaste medewerkers. Gedurende het seizoen ontvangen we honderden mensen die gewasverzorgende-, oogst- en verpakkingswerkzaamheden verzorgen.
Een groot deel daarvan zijn backpackers die van weken tot enkele maanden bij ons actief zijn en die naast de werkzaamheden Nieuw-Zeeland ontdekken, genieten van de prachtige natuur en alles wat er te doen is in ons mooie land. De vaste medewerkers zijn betrokken, verstaan hun vak of zijn er druk mee zich die eigen te maken en wonen, werken en leven met plezier hier in Nieuw-Zeeland.


Het aanbod:

  • Een stevige teeltfunctie met bijbehorende verantwoordelijk- en bevoegdheden;
  • Een prettige betrokken gedreven groep collega’s die graag met jou mooie resultaten neerzetten;
  • Een goede Nederlandse teler/adviseur die beschikbaar is voor al jouw teeltvragen;
  • Een woning, auto van de zaak en een normaal goed salaris;
  • De mogelijkheid je in Nieuw-Zeeland te vestigen om daar met plezier te kunnen wonen, werken en leven.


Interesse, meer weten? Neem contact op met jobkuyvenhoven@movetocatch.nl bel of app 06-52601456.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven