Jr. Verkoper - Accountmanager Exoten

Fresh Solutions Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Greenyard is één van de grootste groente- en fruit leveranciers ter wereld.

Vanuit onze locatie in Waddinxveen beleveren wij één van Duitslands meest vooraanstaande retailers met verse groente, fruit, bloemen en planten. Het is een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is.

Onze missie: bouwen aan een gezonde toekomst.

Binnen ons accountteam Exoten in Waddinxveen, zijn we op zoek naar een fulltime ambitieuze en enthousiaste:


Jr. Verkoper - Accountmanager Exoten


Wie ben jij?

Als startende accountmanager kom jij ons Exotenteam versterken, je hebt echt zin om te starten in je eerste baan na het afronden van je internationale (commerciële) HBO opleiding. Je gaat, samen met ons team, een belangrijke rol spelen in het assortiment dat we aan onze klanten aanbieden. Binnen dit aanbod en de wijze waarop we dit doen dienen we bepaalde doelen en resultaten te bereiken. Vanzelfsprekend heeft ieder zijn deelverantwoordelijkheden hierin.

Door jouw leergierige werkhouding sta je open voor een nieuwe werkomgeving waarbij je stap voor stap onze organisatie leert kennen en je de functie en werkzaamheden eigen maakt. Je hebt ambitie om te leren en te groeien. En je hebt een instelling waarbij je steeds maar weer wil weten hoe de vork in de steel zit. Door deze nieuwsgierige werkhouding leer je snel en gemakkelijk.

Je zoekt je collega’s met gemakt op, durft vragen te stellen en kan zowel zelfstandig als in een team functioneren. Kortom: je weet je mannetje te staan in een soms hectische werkomgeving.  

Wij zorgen voor een op maat gemaakte inwerkperiode voor jou. Hier nemen we echt serieus de tijd voor. In de inwerkperiode draai je bijvoorbeeld mee op andere afdelingen. Op deze manier willen we je de organisatie eigen laten maken zodat je je steeds meer thuis voelt binnen Fresh Solutions,  en de processen stap voor stap weet te begrijpen en doorziet. Maar ook echt belangrijk: je leert op deze manier onze klant goed kennen.

Na de inwerkperiode ben in je grote lijnen verantwoordelijk voor de onderstaande taken en werkzaamheden:

 • Je begeleidt de orders en bent mede verantwoordelijk voor de voorraad ervan;
 • Je zorgt, in samenwerking met de inkoopafdeling, dat productgroepen goed voorbereid en gepland worden;
 • Je hebt contact met de klant en zorgt dat er zo goed als mogelijk aan de behoeften van de klant wordt voldaan;
 • Je weet de behoeften van onze klant om te zetten in commerciële kansen en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om het huidige assortiment te verbeteren of uit te breiden;
 • Je volgt de marktontwikkelingen op de voet en vertaalt deze naar kansen en mogelijkheden voor Fresh Solutions;
 • Je analyseert verkoopdata en bereidt presentaties voor;
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren van interne processen, in samenspraak met andere afdelingen.


Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn in deze functie?

Je bent een flexibel persoon die in kansen en mogelijkheden denkt. Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent besluitvaardig en klantgericht. Verder ben je commercieel en communicatief sterk.

Verder heb je:

 • een afgeronde internationale commerciële HBO opleiding;
 • maximaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • de vaardigheid om gemakkelijk te communiceren in het Duits (Nederlands is geen voorwaarde voor deze functie). Spreek je geen Nederlands, dan is Engels een 2e voorwaarde.


Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie in een internationaal opererende organisatie, met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Fresh Solutions kent een goede pensioenregeling voor haar medewerkers, waarbij Fresh Solutions het grootste gedeelte van de pensioenpremie voor haar rekening neemt.

Je kan rekenen op een marktconform startsalaris, waarbij we rekening houden met je eerdere relevante werkervaring. Samengevat bieden we je naast een marktconform salaris:

 • Goede secundaire voorwaarden: een goed pensioen, reiskostenvergoeding en een telefoon;
 • Veel ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling en het verbeteren van processen;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • We starten met een tijdelijk contract welke bij gebleken geschiktheid omgezet kan worden in een vast contract.


Inhoudelijke vragen over de vacature kan je stellen aan Sander van der Mark via smark@freshsolutions.eu. Sollicitaties kunnen worden gericht aan de afdeling HR: HR@freshsolutions.eu t.a.v. Annamarie Leerink (06-12550996).

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven