Medewerker Kwaliteit AGF

E.F.P. International B.V. is een groeiende organisatie actief in internationale import en export van alle soorten groenten en fruit met vestigingen in Poeldijk, Groningen en Perpignan (FR).

De verse producten worden vanuit de hele wereld geïmporteerd en verkocht aan groothandels, foodservices en supermarkten in 50 landen. Wij verwerken alle binnenkomende producten in ons eigen magazijn en bouwen pallets op maat voor onze klanten in binnen- en buitenland.
 
Voor onze Afdeling Kwaliteit zoeken wij een:

Medewerker Kwaliteit AGF

Met ervaring in de groente- en fruitsector

(Standplaats Poeldijk, 38-40 uur)


Dit ga je doen

Je bent in samenwerking met jouw collega’s van de Afdeling Kwaliteit verantwoordelijk voor het correct keuren en controleren van alle binnenkomende en uitgaande producten binnen ons bedrijf. Je registreert jouw bevindingen in een keurrapport via de Kwaliteit App en in ons ERP-systeem (Navision). Daarnaast communiceer je eventuele afwijkingen aan de productverantwoordelijke, zowel in ons kantoor in Nederland als in Frankrijk. Tevens heb je een adviserende rol ten aanzien van de kwaliteit en houdbaarheid van de producten. Aan de hand van de meest optimale bewaarcondities bepaal je in samenwerking met de Logistieke Voorman waar de producten opgeslagen dienen te worden.


Wat verwachten wij

Naast de dagelijkse uitvoering van de controles verwachten wij dat je in staat bent zelfstandig beslissingen te nemen. Samen met je directe collega’s denk je mee in het optimaliseren van het keurproces, zodat de afdeling Kwaliteit een prominente rol kan spelen in de doelen die de organisatie voor ogen heeft. Je rapporteert aan de Manager Kwaliteit. 


Jouw profiel

Je hebt MBO-werk- en denkniveau en de nodige werkervaring binnen de AGF-branche in een soortgelijk functie is een pré. Je bent nauwkeurig, collegiaal, daadkrachtig, communicatief sterk, proactief en signaleert tijdig afwijkingen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is van belang. Daarnaast vraagt deze functie om een goede kennis van MS Office en is ervaring met het softwarepakket Navision een voordeel.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een afwisselende functie met voldoende mogelijkheden voor initiatief binnen een informeel familiebedrijf waar oog is voor het individu. Er heerst een informele sfeer met een hands on mentaliteit. Ook is er ruimte voor ontwikkeling, zowel door (externe) trainingen als on-the-job. Naast een passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kun je deelnemen aan het vitaliteitsprogramma.


Reageren

Heb je interesse? Dan zien we graag jouw motivatie en CV tegemoet: erick@efpinternational.nl Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Erick van der Spek, telefoon (0174) 79 44 29
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven