Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Logistieke Teamspeler

Word jij onze nieuwe logistieke teamspeler?

Verdi is een bijzondere onderneming met karakter. Eén team dat te allen tijde optimale en persoonlijke service garandeert aan haar producenten, leveranciers en klanten over heel de wereld.

Door onze dynamische groeipositie in de markt zoeken we twee recht-door-zee teamspelers die onze expeditieafdeling (logistiek & douanezaken) willen komen versterken.

Er zijn twee vacatures: één parttime voor 20-24 uur per week en één fulltime voor 32-40 uur per week. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen vanuit de commercie, het magazijn, rederijen, de expediteurs, de lokale instanties en de transporteurs.


Wat vragen we?

  • Je weet van aanpakken en zelfstandig prioriteiten stellen;
  • Je bent collegiaal, professioneel en vriendelijk in elke vorm van communicatie, intern en extern;
  • Jij stelt hoge eisen aan jezelf wat betreft netheid en nauwkeurigheid;
  • Vanuit je opleiding en/of ervaring ben je bekend met de overzeese logistieke stromen en de bijbehorende formaliteiten;
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma, aangevuld met een goede beheersing van Microsoft Office;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.


Over VerDi

VerDi is sinds 1998 gevestigd in het kloppend hart van Barendrecht. Wij importeren groenten en fruit van topkwaliteit vanuit de hele wereld en exporteren door heel Europa en erbuiten. De onderneming wordt met veel aandacht voor het welzijn van het team gerund door een ervaren en kundig managementteam.

Wat bieden we?

Een parttime of fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband met een passend salaris. Je komt in een leuk team te werken binnen een dynamische werkomgeving waar een informele sfeer heerst. Werkdagen en tijden worden in onderling overleg afgestemd. Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar:

Louis Patty
E: louis@verdiimport.nl


Voor eventuele vragen over de functie kan jij bij Louis terecht op 0180 696472. We kijken ernaar uit om van je te horen!


VerDi Import
Koopliedenweg 38
2991 LN Barendrecht
VERDI: EERLIJK. DUIDELIJK. GEDREVEN.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven