Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Bloemenkweker

Onings Holland is op zoek naar een gemotiveerde


Bloemenkweker

(fulltime)


Bij Onings Holland ben je trots op je werk en op de rijke historie van het familiebedrijf. Onze vooraanstaande positie als exporteur van bol- en knolgewassen en het team waarmee we werken maakt Onings Holland dynamisch en uitdagend. We werken voornamelijk met leliebollen, maar ook met tulpen-, gladiolen-, irissen-, amaryllisbollen en andere bolgewassen. Onze geprepareerde bollen en knollen vinden hun weg over de hele wereld.

In deze unieke functie ben je mede verantwoordelijk voor het opkweken van de lelieproeven. Jaarrond worden er partijen bollen geplant om hun kwaliteit te keuren en verschillende behandelingsmethodes te testen. Het gaat hier dus om de kwaliteit, niet om productie. In juni komen bezoekers vanuit de hele wereld kijken naar honderden verschillende soorten bloeiende lelies die door jou zijn gekweekt. Geen tuin ter wereld waar zo veel soorten lelies in bloei staan. De proefkas ligt aan de Nieuwe Tuinen 1 in Honselersdijk, is een hectare groot en is uitgerust met de benodigde systemen voor het kweken van lelies.


Voor deze functie beschik je over:

ervaring op het gebied van het kweken van bloemen
goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
motivatie om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken


Geen dag is hetzelfde en het jaar wordt afgewisseld met drukke en rustige periodes. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer. Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega stuurt een email naar info@onings.com ter attentie van Hans Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen op 0174-282230.

 

Ben je geïnteresseerd om in een andere functie bij Onings te komen werken, stuur dan ook je cv naar info@onings.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven