Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Projectcoördinator GMO-subsidie

Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap en passie gecombineerd met de modernste teelttechnieken, kenmerken de aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden.

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. De diensten die verder aan de leden worden verleend liggen op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en IT.

Oxin Growers is een voor de GMO erkende telerscoöperatie. Dit betekent dat onze organisatie voortdurend moet voldoen aan de regelgeving voor GMO en dat wij voor een breed scala aan activiteiten en investeringen, die vallen binnen deze regelgeving, GMO-subsidie ontvangen.

In verband met het vertrek van een collega op deze afdeling zijn wij op zoek naar een


Projectcoördinator GMO-subsidie
                                              

De functie

Als projectcoördinator speel je een cruciale rol in het opstellen en uitvoeren van het jaarlijkse programma met subsidiabele activiteiten en investeringen. Je bent en blijft daarom na een degelijke inwerkperiode goed op de hoogte van de regelgeving, kan deze toepassen in de uitvoering, signaleert en bespreekt wijzigingen.

Je bent als projectcoördinator in eerste instantie ondersteunend aan de teamleider van de afdeling en verricht daarvoor werkzaamheden die leiden tot het tijdig indienen van het jaarlijkse programma, tussentijdse aanvragen voor subsidie en een betrouwbare informatievoorziening naar directie, bestuur en de leden. Tevens ben je in voorkomende situaties de vervanger van de teamleider.

Het zorgen voor een toereikende dossieropbouw van alle projecten hoort ook tot het takenpakket en je bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtverstrekkingen, leveringen en afstemming met de leden bij de uitvoering van de goedgekeurde projecten. Daarnaast bereid je in overleg met de financiële administratie de projectafhandeling voor in de vorm van bevestigingen voor aflossingen, (eind) afrekeningen en rapportages.     


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau of vergelijkbaar en je hebt ervaring of minimaal aanleg voor het werken met regelgeving en projectadministraties. De aard van de werkzaamheden vereisen dat je nauwkeurig kunt werken en het overzicht kunt bewaren. Als aanspreekpunt voor onze leden zijn goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift zonder meer noodzakelijk. Je kunt goed overweg met vooral Word en Excel en bekend met Exact.


Aanbod

Een verantwoordelijke fulltime baan (36 tot 40 uur per week) met voldoende uitdagingen in een groeiende organisatie. Naast een goed salaris (€. 3.500 / €. 4.500 bruto per maand), afhankelijk van ervaring en deskundigheid, laptop en mobiele telefoon bieden wij een goede pensionregeling en ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. Een werkweek van 4 dagen heeft niet de voorkeur, maar is bespreekbaar.


Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze mooie functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar H. Prins, mail hans@oxin-growers.nl of wil je meer weten over de functie, bel 06 - 1340 6141.

Kijk voor meer informatie over Oxin Growers op www.oxin-growers.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven