Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Supervisor - Elektrotechniek glastuinbouw, buitenland

Bedrijf: Tebarex 
Regio: Vanuit Westland, de wereld door

Vind jij het leuk regelmatig op verschillende plaatsen in de wereld elektrische systemen aan te leggen? Heb je een goed multi-technisch inzicht? Vind je het prettig als projecten tot in detail zijn voorbereid? Verdiep jij je net zo gemakkelijk in energiedistributie als in meet- en regeltechniek? Kun je uit de voeten met een procescomputer en vind je het leuk lokale monteurs te instrueren in de aanleg van diverse technische installaties? Kom dan kennismaken, een kop koffiedrinken bij ons op kantoor in De Lier.

Wij vertellen je graag over onze droom waar wij stap voor stap naar toewerken: “klanten ‘on site’ en op afstand zo doelmatig mogelijk ondersteunen zodat zij zoveel mogelijk zelf kunnen doen op gebied van installeren, onderhoud en het oplossen van storingen”. Team Tebarex versterken we graag met een technisch veelzijdige   


Supervisor – Elektrotechniek glastuinbouw, buitenland


De functie:

Je begeleid lokale installateurs bij de aanleg van elektrotechnische systemen in het buitenland en stelt deze installaties in gebruik. Je instrueert de lokale monteurs over de aanleg en het functioneren van de installaties. Projecten zijn in detail voorbereid en in 3D uitgewerkt. Met behulp van een tablet heb je alle project documentatie beschikbaar en wijzigingen kunnen real time worden doorgevoerd.


De baan, jouw werkzaamheden op een rij:

  • Bij sommige projecten ben je op locatie als supervisor gedurende een groot deel van de projectrealisatie aanwezig;
  • Bij andere projecten begint jouw relatie met de klant op het moment dat je de voor hen gerealiseerde installatie ter plekke in gebruik stelt;
  • Je communiceert met telers en medewerkers van de technische dienst van klanten in het buitenland;
  • Je begeleidt hen in het zo optimaal mogelijk uitvoeren van alle montage werkzaamheden;
  • Waar nodig help je hen storingen op te lossen, log je zelf op afstand in, in de systemen en je documenteert de performances van de verschillende installaties en registreert de afwijkingen.

Doel van jouw functie is klanten proactief en zo doelmatig mogelijk te ondersteunen bij de montage en in gebruik name van zijn project.


Heb jij de TI en de OK factor?

Ben jij iemand met een uitstekend Technisch Inzicht met een focus op het Ontzorgen van Klanten?

Heb je een technische opleiding doorlopen en beschik je over hbo werk- en denkniveau? Combineer je daarbij een goede beheersing van de Engelse taal met goede communicatieve vaardigheden: kom dan kennismaken!

We vertellen je graag over gerealiseerde en lopende projecten. Over de werkzaamheden, onze ervaringen en over wat ons drijft. En we zijn benieuwd wie jij bent en wat jij in een volgende functie en werkomgeving zoekt!


Deel uitmaken van Team Tebarex:

Wij zijn allemaal stuk voor stuk techneuten die graag werken aan mooie, goede projecten. Bij ons heerst teamgeest, we doen het met z’n allen. Heeft iemand een vraag? Iedereen vindt het leuk die vraag te beantwoorden en neemt daar de tijd voor die nodig is. Ron vindt engineering en projectmanagement leuk, daarom heeft hij het initiatief genomen om Tebarex te starten.

Planning is bij ons superbelangrijk.  En laat een goede planning in het voorbereiden en uitvoeren van glastuinbouw projecten in het buitenland nou net de belangrijkste succesfactor zijn! De betrouwbaarheid van onze lever- en realisatie performances is hoger dan 99%. Het is aan jou om, samen met ons toenemend aantal klanten door de wereld heen, ervoor te zorgen dat onze installaties ook optimaal blíjven draaien, zoveel mogelijk vrij van storingen.
Lijkt jou dat een mooie en interessante uitdaging? Maak een afspraak!


Het aanbod:

  • Een aantrekkelijke functie waarbij je werkt aan en met een veelheid van technische disciplines;
  • Een groep betrokken technische collega’s. Specialisten met een open mind, altijd op zoek naar kwalitatief beter, efficiënter, lagere kosten en vooral: in 1x goed;
  • Werkplaatsen door de wereld heen en te De Lier een fijne werkplek en alle ruimte en het vertrouwen om op gestructureerde wijze en op jouw manier vorm te geven aan de servicefunctie waarmee jij de ontzorgende dienstverlening van Tebarex uitbreidt. 


Uiteraard kun je rekenen op een uitstekend salaris, vakantiedagen, pensioenregeling.


Interesse? Wil je meer weten?

Bel mail of app: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl – 06-52601456.

Of bekijk de werkgever-, de vacature pagina en de videoportretten van de Tebarex Teamleden: Ron, Chris, Daan, Jan en Chris.

 

Link naar vacature: https://bit.ly/31IE5HB

Link naar bedrijfspagina: https://bit.ly/31OmuOd

Link naar video:  https://bit.ly/3ylHvfg

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven