Medewerker Marketing & Communicatie

Wil je Harvest House en onze producten op de kaart zetten? Wij zijn op zoek naar een Medewerker Marketing en Communicatie die mee gaat bouwen aan onze merken en concepten.

Wij groeien en zoeken daarom voor de afdeling Marketing naar een


Medewerker Marketing & Communicatie

(38 uur)


Wat ga je doen?

Je gaat samen met ons marketingteam bouwen aan onze mooie merken en concepten. Samen zetten we onze producten op de kaart. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa en daarbuiten! Je vertaalt marketing- en communicatieplannen naar concrete acties. Je bedenkt en ontwikkelt concepten en campagnes voor verschillende merken en bedrijven van Harvest House. 

Dat doe je uiteraard niet alleen. Je werkt samen met je collega’s op de marketingafdeling, maar je stuurt ook verschillende creatieve bureaus aan. Je beoordeelt de creatieve uitingen die zij voor ons maken. Het is belangrijk dat je de huisstijl van onze merken bewaakt. Je beheert en ontwikkelt diverse communicatiemiddelen zoals presentaties, informatiebladen, folders, websites, nieuwsbrieven en ons intranet. Je schrijft en redigeert hiervoor ook de teksten. Je krijgt de ruimte om het werk ‘eigen’ te maken en we moedigen vernieuwende ideeën aan.

Annemieke Vogel, Manager Brand, Innovatie en Communicatie, is jouw direct leidinggevende. Zij helpt je op weg, maar je krijgt ook veel steun van je andere collega’s. Je komt terecht in een jong en ambitieus team BIC, dat bestaat uit 4 collega’s. De totale afdeling Marketing bestaat uit 14 collega’s.  


Welke taken krijg je?

 • Je vertaalt marketing- en communicatieplannen naar concrete acties;
 • Je bedenkt en ontwikkelt concepten en campagnes voor verschillende merken en bedrijven van Harvest House;
 • Je beheert en ontwikkelt diverse communicatiemiddelen;
 • Je stuurt creatieve bureaus aan;
 • Je bewaakt de huisstijl van onze merken;
 • Je schrijft en redigeert teksten voor ons intranet, onze websites en nieuwsbrieven;


Wie ben jij?

 • HBO-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
 • Affiniteit met ‘food’ en groenten in het bijzonder;
 • Goede skills in PowerPoint en gevoel voor design;
 • Ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator en/of Canva
 • Sterk in het schrijven van teksten;
 • Creatief, enthousiast en resultaatgericht: een echte doener


Wat bieden wij?

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur, 32 uur is bespreekbaar)
 • 26 vakantiedagen (bij een contract van 38 uur)
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Uitgebreide studiemogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch


Werken bij Harvest House.

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen paprika’s, komkommers, tomaten en biologische producten en brengen die bij consumenten over de hele wereld. 
We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven. 

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we als bedrijf gezond groeien, kunnen we je ook een goed salaris geven. En jaarlijks een aantrekkelijke bonus. Uiteraard krijg je van ons een laptop en mobiele telefoon om je werk goed uit te voeren en we bieden een volledige reiskostenvergoeding, ook als je bij ons om de hoek woont. 
We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.


Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Annemieke Vogel via 0174-519200. 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven