Veredelaar Chrysant

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Om onze chrysanten veredeling naar een hoger niveau te tillen, zijn we op zoek naar een

Veredelaar Chrysant

een commerciële veredelaar met passie en visie.


Jouw verantwoordelijkheden

Als veredelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van chrysantenrassen en diverse veredelingsprojecten voor chrysanten binnen onze organisatie.

Je ontwikkelt een langetermijnvisie en veredelingsstrategie, gebaseerd op de laatste marktontwikkelingen en gebruik makend van nieuwe veredelingstechnologieën. Samen met onze senior veredelaar ontwerp en voer je genetica-ontwikkeling, veredelings- en beoordelingsproeven uit en neem je beslissingen gebaseerd op data.

Je werkt in internationale en multidisciplinaire teams, met collega’s in verkoop-, marketing-, productie- en onderzoeksfuncties. Omdat onze proeven internationaal worden uitgevoerd, is reizen een onderdeel van je werk. De veredelaar rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Veredeling & Ontwikkeling en is gevestigd in Nederland.


Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt. Je functioneert goed in multidisciplinaire teams en werkt zelfstandig. Je bent proactief en werkt goed samen met internationale collega’s in research, sales en productie. Je bent gemotiveerd en in staat om je te ontwikkelen en bij te dragen aan een succesvol team.

Je bent enthousiast met een ondernemersgeest en een sterke visie. Je ziet nieuwe kansen en kunt strategische keuzes maken.

Jouw sterke analytische vaardigheden stellen je in staat om veredelingsdata en markttrends efficiënt te analyseren en te vertalen naar gerichte veredelingsprojecten.

Je bent bekend met nieuwe veredelingstechnologieën en weet deze te implementeren in de veredelingsprojecten. Je hebt ervaring met de relevante IT-toepassingen.


Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • Een universitaire (of hogere) opleiding in Plantenveredeling en/of Plantenwetenschappen hebben gevolgd.
  • de sterke wens hebben om een ‘topper’ te worden in veredeling; ervaring in groenten en/of sierteelt is een pré.
  • Goede beheersing van het Engels en (bij voorkeur) Nederlands hebben en bereid zijn (vaak) te reizen in Nederland en ook internationaal (ongeveer 3-5 keer per jaar) te reizen.


Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken.

We bieden je de mogelijkheid om internationaal te werken. Je thuisbasis is in Nederland, maar reizen – zowel in Nederland als internationaal – hoort bij je werk.

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Joost Kos, directeur Veredeling & Ontwikkeling, via j.kos@royalvanzanten.com of 06 51989693.


Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen (Alstroemeria, Statice, Chrysant en Bouvardia) en potplanten (Aster, Alstroemeria, Celosia, Chrysant en Multiflora). Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1200 medewerkers in dienst, op onze thuisbasis in Nederland en in onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven