Bedrijfsleider

Code: 2022-00098
Bedrijf: Moderne Paprikateler
Regio: Midden Nederland

Het bedrijf

Onze cliënt is een vooruitstrevende glastuinbouwonderneming. Een modern familiebedrijf in het midden van Nederland waar paprika’s op een milieubewuste manier geteeld worden. Jaarlijks worden er 15 miljoen paprika’s wereldwijd verkocht. De paprika’s worden op een efficiënte, duurzame en milieuvriendelijke wijze geteeld tot een gezond en kwalitatief goed product. Daarnaast worden interne processen geoptimaliseerd met als doel om de opbrengst per m² te verhogen. Om het biologische evenwicht te krijgen, worden vroegtijdig natuurlijke vijanden uitgezet. Gedurende de productieperiode vinden dagelijks productkeuringen plaats. Door sterke groei is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste

Bedrijfsleider


Functie omschrijving

In de rol van dé teeltman/vrouw is teelttechnische ervaring bepalend of je eerst geassisteerd wordt of dat je al snel verantwoordelijk wordt voor de 11 hectare paprika’s. Op geheel zelfstandige wijze beheer je de teelt en geef je invulling aan de gekozen teeltstrategie. Daarmee ben je verantwoordelijk voor de voeding van de planten, de klimaatbeheersing in de kas en de biologische gewasbescherming. Door jouw inzet en inzicht haal je het maximale uit het gewas; zowel qua productiecijfers als qua kwaliteitsniveau van de geoogste paprika’s. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de eigenaren. Met jouw kennis en kunde worden gewashandelingen geïnitieerd. Je bepaalt de oogstmomenten en hoe de gewasverzorging wordt uitgevoerd en je verzorgt de teeltregistratie.

De eisen

  • Je voelt je thuis tussen de paprikaplanten en vindt het een uitdaging om de groei optimaal te sturen
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de teelt als bijvoorbeeld teeltspecialist, gewasverzorger, teeltmedewerker
  • Leidinggevende ervaring is een grote pré
  • Je beschikt over een spuitlicentie, houdt focus op klimaatregeling, bemesting en watergift
  • Ervaring met de klimaatcomputer en gewend met cijfers te werken
  • Je werkt zelfstandig met gezond verantwoordelijkheidsgevoel; je bent verantwoordelijk voor de teelt op locatie van 11 ha groot
  • Nauwkeurig en accuraat
  • Je staat open voor veranderingen en optimalisatie en denkt daar actief in mee
  • Woonachtig in midden Nederland (of bereid op termijn te verhuizen)


Arbeidsvoorwaarden

Behalve een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden is er voldoende ruimte om jezelf te ontplooien in een modern bedrijf met een prettige werksfeer.


Interesse?

Reageer! Meer weten? Neem contact op met Goos Bartels, tel. 06 1552 9042 of mail naar goos@lutgohr.nl


Lutgo HR

Ook de invulling van deze veelzijdige functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in de sierteelt wereldwijd. Lutgo HR is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo HR zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven