Transport Coordinator Returnable Transport Items

The Floral Connection is op zoek naar een Transport Coordinator Returnable Transport Items (RTI)! Heb jij verstand van processen en vind je het een uitdaging om processen sluitend te maken? Ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om met veel verschillende partijen in contact te staan? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Transport Coordinator Returnable Transport Items


Wat ga je doen?

Bij The Floral Connection weten we alles van bloemen en planten. Dagelijks zijn we druk met het bezorgen van een floral smile aan consumenten. Om dit te kunnen doen transporteren we elke dag van de week bloemen en planten. Deze producten komen ’s ochtends al bij ons binnen en in de middag verlaten ze onze vestigingen in De Kwakel en Honselersdijk om in de schappen van de retailklanten te koop gezet te kunnen worden. Voor het transport van onze producten maken we veel gebruik van Returnable Transport Items (RTI’s). Denk hierbij aan europallets, karren, veilingkarren en -fusten, blikken en dozen waar bloemen in zitten. 

Als Transport Coördinator RTI’s is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de logistieke stroom van RTI’s goed en soepel verloopt. Het coördineren, controleren en verbeteren van processen zodanig dat deze juist worden uitgevoerd met als doel een correcte fuststand is jouw kerntaak. Hieronder valt onder andere het beheer van de registraties en het analyseren van fustmutaties, afstemmingen verzorgen met alle stakeholders en het maken van periodieke rondrekeningen. 

Jij bent een echte spin in het web als het gaat om onze RTI’s. Je bent de linkin pin tussen de kwekers, de afdeling inkoop, de klant, de leveranciers depots en de afdeling transport. Je beheert de contracten en zorgt ervoor dat we ons aan de afspraken houden. Je houdt continue zicht op de voorraad en monitort de logistieke stromen. Je schakelt snel tussen verschillende partijen en onderhoudt het contact met een groot aantal stakeholders. Jij houdt het overzicht op de logistieke processen en lost eventuele knelpunten direct op.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in de verdere professionalisering van de logistiek RTI processen. Je helpt bij het automatiseren en verbeteren, zodat het proces waterdicht is en soepel verloopt. 


Jouw sollicitatie is een schot in de roos als:

Jij communicatief sterk bent en de logistieke processen als geen ander beheerst. Je vind het leuk om met het verbeteren van processen bezig te zijn en je werkt graag in een dynamische omgeving. Je staat stevig in je schoenen, ben zelfstandig in het inrichten en uitvoeren van je werkzaamheden en bent proactief. Je bent klantgericht en vindt het leuk om met veel diverse partijen in contact te staan.


Daarnaast beschik jij over:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je werkt gestructureerd en uiterst nauwkeurig;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en hebt goede analytische vaardigheden;
 • Kennis en affiniteit met logistieke systemen en processen;
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Proactief, zelfstandig en klantgericht.


Met dit aanbod zit jij volgens ons op rozen:

We bieden vooral veel afwisseling en veel dynamiek. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met het mooiste product van Nederland, bloemen. Een product waar je blij van wordt. De teams zijn klein, gaan informeel met elkaar om en spreken elkaar aan waar nodig.

 • Marktconform salaris;
 • Een werkweek van 40 uur;
 • Mogelijkheid tot studie en trainingen indien gewenst;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om in overleg een of twee dagen thuis te werken;
 • Werken vanuit ons moderne kantoor in Aalsmeer;
 • Reiskostenvergoeding.


Daarnaast is werken bij TFC gewoon hartstikke leuk omdat:

 • Er leuke teamactiviteiten georganiseerd worden zoals voetbal, tennis en gezellige bedrijfsuitjes;
 • Je komt te werken bij een bedrijf dat werkt met het mooiste en een van de belangrijkste exportproducten van Nederland, namelijk bloemen en planten;
 • Je onderdeel wordt van een team van ruim 230 gemotiveerde, sportieve en vooral gezellige collega’s.


Waar kom je terecht?

The Floral Connection is een veelzijdige en professionele partner voor bloemen en planten. TFC is onderdeel van Dutch Flower Group, een familie van gespecialiseerde handelsbedrijven binnen de sierteelt sector.

We weten allemaal hoe leuk het is om in de supermarkt dat mooie boeket of die leuke plant toe te voegen aan je boodschappen. Om het thuis nog gezelliger te maken of als cadeau. Supermarkten voegen met bloemen en planten waarde toe aan hun formule en wij zorgen er samen met onze telers voor dat zij dit op onderscheidende wijze kunnen doen. Door een innovatief aanbod van bloemen, boeketten en planten dat optimaal past bij de betreffende internationale retailformule. Waar mogelijk aangevuld met ondersteuning in verkoopadvies, duurzaamheid, data, trendinformatie, milieu-eisen, certificering en optimale logistiek. Wij maken dit iedere dag mogelijk door als team te verbinden, te creëren en te inspireren.

Om met elkaar te groeien en samen met onze telers en klanten te floreren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat duurzaam samenwerken meer plezier en resultaat oplevert. Waarbij we het ook leuk vinden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en vernieuwend te denken en te doen. Uiteraard komen we daarbij onze afspraken altijd na, want we hebben betrouwbaarheid en partnership hoog in het vaandel staan. Zodat consumenten iedere dag blij de supermarkt kunnen verlaten met onze producten en wij onze missie waarmaken: We deliver a floral smile!


Ben jij klaar om te floreren als Transport Coördinator RTI’s?

Wil jij de bloemetjes buiten zetten bij een jong en dynamisch bedrijf dat opereert in een zeer competitieve markt? Weet jij de klantrelatie van deze Duitse klant bij The Floral Connection naar een next level te brengen? Ontwikkel jezelf verder in de functie van Transport Coördinator en solliciteer vandaag nog via Transport Coördinator – The Floral Connection of neem contact op met Noah Veninga, Recruiter via noah.veninga@thefloralconnection.com !

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven