PR / Communicatiespecialist

Royal Anthos is de branchevereniging die wereldwijd de belangen behartigt van de handelsbedrijven in de bloembollen- en boomkwekerijsector. Een belangrijke taak van de organisatie richt zich op de uitvoering en financiering van promotiecampagnes in binnen- en buitenland. Daarvoor heeft Anthos een promotieorganisatie ingericht die nationaal en internationaal opereert onder de naam iBulb. Deze organisatie ontwikkelt in samenspraak met het bedrijfsleven generieke PR-programma’s voor de sierteeltsector, in het bijzonder voor bloembollen, bolbloemen, vaste planten, tuinrozen en De Groene Stad-campagne.

PR / Communicatiespecialist


iBulb is op zoek naar een communicatiespecialist (24 - 32 uur per week), die zorgt voor het ontwikkelen en uitvoeren van PR activiteiten, het onderhouden van de websites en het gebruik van social media in een groot aantal landen. Binnen het kader van deze functie is deze persoon verantwoordelijk voor het opstellen van persberichten, het onderhouden van contacten met de nationale en internationale pers, het onderhouden en uitbouwen van de persbestanden en het ontwikkelen en uitvoeren van verschillende campagnes.


Profiel:

  • Ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van PR activiteiten en het gebruik van social media;
  • Affiniteit en kennis van bloembollen, bloemen en vaste planten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring met het schrijven van persberichten;
  • Het kunnen werken met DTP is een pré;
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Hands on mentaliteit.


Sollicitatiebrieven met CV kunnen vóór 30 juni 2022 worden toegezonden aan Royal Anthos, t.a.v. mevrouw A. Verdoes, verdoes@ibulb.org. Voor nadere informatie over deze functie kunt u ook contact met haar opnemen via telefoonnummer 0252 535090.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven