Hoofd bedrijfsbureau

Stimuleren en daadkrachtig coördineren en communiceren. Als hoofdbedrijfsbureau bij Kempenfoods in Eindhoven werk je fulltime. Met jou “ik krijg dingen voor elkaar” mentaliteit ben jij klaar voor een uitdaging! Spreekt dit je aan?! Reageer dan snel!


Over ons:

Kempenfoods bestaat sinds 2015 en is een producent van sous vide gegaarde groenten. We leveren aan retail, industrie en foodservice.
Sous vide betekent het onder vacuüm garen van in ons geval alle soorten groenten. Hierdoor blijven smaak, textuur en vitamines behouden.

Hoofd bedrijfsbureau


Werkzaamheden:

Als hoofd bedrijfsbureau ben je eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het totale bedrijfsbureau. Te denken aan het bestellen van grondstoffen, het voorraadbeheer, de orderafhandeling (fysiek en administratief), de productieplanning en de daarbij behorende personeelsplanning. Verder stuur je een klein team collega’s binnen het bedrijfsbureau en de logistiek aan. Je werkt aan verbetering van de processen binnen deze afdelingen. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle zaken zijn geregeld zodat de productie binnen het bedrijf optimaal verloopt en onze klanten hun bestelde producten op het juiste moment en in goede orde ontvangen.


Wat denken wij dat je hiervoor nodig hebt:

  • Jij bent resultaatgericht en daadkrachtig
  • Je kunt communiceren op alle niveaus, weet een team te bouwen en je gaat enkel voor kwaliteit.
  • Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende plannings- en organisatorische vaardigheden en ben je communicatief sterk in woord en geschrift.
  • Je hebt je heftruckcertificaat of bent bereid dit op korte termijn te behalen.
  • Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen ons bedrijf.
  • Je hebt de flexibiliteit om te werken voornamelijk tussen 07:00 en 18:00, wordt het een keer wat later, is dit ook geen probleem voor jou.


Wat geven wij jou ervoor terug:

Kempenfoods is een ambitieuze organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is.
Dit biedt kansen voor mensen die mee willen groeien met de onderneming.
Wij bieden een uitdagende leidinggevende functie met een grote mate van zelfstandigheid en ruimte. We horen ook graag wat voor jou belangrijk is in jouw werk.
Je kunt rekenen op een salaris dat afhankelijk is van ervaring en opleiding tussen de €3000,00 en €3500,00 bruto per maand + pensioen + reiskosten. Een fulltime dienstverband bij Kempenfoods BV, welke een eigen bedrijfsreglement hanteert.


Wij kijken uit naar jouw reactie!

Interesse in deze uitdaging als Hoofd Bedrijfsbureau? Solliciteer dan vandaag nog! Wees er snel bij, want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Heb je nog vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Melanie Neutkens, HR-Manager via melanie@kempenfoods.nl of via 06-25231875.


Noot voor bureaus

Aan het ongevraagd presenteren van Cv’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven