Keurmeester afdeling keuringen

Wij zoeken een keurmeester voor het team fytosanitaire zendingsinspecties voor 40 uur per week in de regio West-Nederland, het gebied tussen Den Haag-Utrecht en Roosendaal-Tilburg.

Keurmeester afdeling keuringen


Wat houdt de functie in?

Je voert import- en exportinspecties uit op teeltmateriaal, zaden en planten van diverse gewassen. Daarnaast voer je ook exportbemonsteringen en monitoringsopdrachten uit. Verder zul je keuringen en inspecties uitvoeren binnen de bloemisterijsector voor het team bloemisterij- en groentegewassen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roelofarendsveen. Je bent onderdeel van een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.


Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector en vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van teeltmateriaal. De Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten.

Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen.

Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en te innoveren.

Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor!


Wie komt in aanmerking?

Je hebt een tuinbouwopleiding op minimaal Mbo-niveau en werkervaring in de tuinbouwsector. Je hebt ervaring met plantenziekten. Verder ben je initiatiefrijk, zelfstandig, besluitvaardig en leergierig. Als keurmeester ben je een ambassadeur van Naktuinbouw. Dat betekent dat je communicatief sterk, onafhankelijk en integer bent. Een rijbewijs B is noodzakelijk.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.


Wat bieden wij?

Je krijgt een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort een goed, marktconform salaris bij. Als keurmeester verdien je tussen de € 2.900,- tot € 3.800,- (o.b.v. 40 uur per week) en ontvang je een eindejaarsuitkering van 5%. Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop tot je beschikking. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, zes weken vakantie, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid. Gezond en vitaal blijven en werken met meer plezier vinden wij belangrijk. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren.


Meer weten?

Bekijk onze film keuringen FZI: https://vimeo.com/340847607 en onze bedrijfsvideo  https://vimeo.com/563105619

 

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Edwin Egthuijsen (Manager Keuringen FZI),  tel. 06 46713122 of Dirk-Jan Beerepoot (Manager bloemisterij-groentegewassen), tel 06-21509783.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel onze personeelsadviseur Olga de Keyzer: tel. 06 29550616. Stuur je sollicitatiebrief en CV per e-mail

Je kunt tot en met 30 juni op deze vacature reageren.

Selectiegesprekken worden gehouden op 7 juli (ochtend) en 8 juli 2022.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven