Quality Control AGF

Vitaal Europe levert jaarrond verse groenten, fruit, aardappels en exoten aan allerlei soorten klanten door heel Europa. Het is een divisie van Nationwide Produce, één van de grootste en meest diverse handels- en teeltbedrijven in Europa met belangen in alle sectoren van de vers industrie. Vitaal werd oorspronkelijk opgezet als Nederlandse tak van Nationwide Produce PLC en regelde de import van verschillende producten uit vele landen. De Nederlandse activiteiten vallen nu onder Vitaal Europe, met kantoren in Poeldijk en Emmen. Het kantoor in Poeldijk ligt in het Westland, het centrum van de glastuinbouw in Nederland. Hier draait het om het dagelijks leveren van een versproduct aan de klanten. Import, export, verpakken en distribueren wordt in eigen beheer georganiseerd vanaf de locatie in Poeldijk. Het succes is mede te danken aan de duurzame relaties die door de jaren heen zijn opgebouwd en aan de medewerkers die met passie en kennis het product in de markt zetten.


Quality Control AGF


Functie

Een kwaliteits inspecteur met kennis van zaken

 • Je werkplek is in het hart van het bedrijf, de werkvloer, de loods
 • Alle producten gaan in principe door jouw handen en jouw ogen
 • Je draagt zorg voor de kwaliteitsinspectie van de producten en kent de eisen van de klanten
 • Jouw bijdrage is fundamenteel binnen de organisatie en je staat met verschillende afdelingen in nauw contact, zoals sales, ontvangst, verlading, ompak en QA.
 • Je rapporteert aan de warehouse manager.


Profiel

Passie voor AGF

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over vakgerichte diploma’s voor een agf keurmeester
 • Ervaring in de AGF sector
 • Kennis van gangbare kwaliteitssystemen, zoals HACCP en IFS
 • Je communiceert duidelijk en vlot op alle niveaus

Competenties

 • Stressbestendig
 • Teamspeler
 • Aanpakken
 • Zelfstandig werken
 • Passie voor groenten, fruit en vers


Standplaats
 

ABC Westland te Poeldijk. Goed bereikbaar vanuit Den Haag, Rotterdam, Gouda.

Aanbod 

Een fulltime baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je zal beginnen met een jaarcontract en bij tevredenheid wordt dit omgezet in een vaste aanstelling. Je start om 8 uur en er zijn geen weekend diensten. Arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de functie binnen dit ambitieuze bedrijf.


Reageren

Vitaal Europe heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Quality Control AGF exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Willem Tolhoek, telefonisch bereikbaar op +31(0)6 821 831 03. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op https://www.nationwideproduce.com/about/the-group/vitaal-europe/.nl.

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven