Accountmanager Bloemen

Fresh Solutions is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn drie bedrijven gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers  B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (Logistiek).

Fresh Solutions Flowers B.V. is een van de grotere exporteurs van bloemen en planten richting één van de grootste retailers in Duitsland. Voor onze groeiende activiteiten zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren:

Accountmanager Bloemen 

(fulltime)


Wat ga je doen?

Als accountmanager weet jij de behoeften van jouw contactpersonen bij onze klant snel om te zetten in commerciële kansen. Je onderhoudt de relatie en begeleidt de orders van A tot Z.

Je kan snel schakelen en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Je bent voortdurend op de hoogte van de dynamische marktsituatie en je bent volledig geïnformeerd over ontwikkelingen, aangezien jij de ogen en de oren van de klant in de markt bent.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdelingen inkoop, verkoop en verpakkingen. En je rapporteert de verkoopresultaten, analyses en resultaatoverzichten aan de directie.


Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een ervaren en ambitieuze professional die van aanpakken houdt. Ook heb je uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden en ben je sterk in relatiebeheer. Je hebt kennis van en ervaring in retail en je bent vertrouwd met de herkomst van het product.

Je bent een stevige persoonlijkheid die kan inspireren en trends kan vertalen naar de business. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar ook werken in teams gaat je makkelijk af. Jij hebt alles in huis om de verkoopprestaties binnen onze organisatie een boost te geven.

Verder vragen we van onze nieuwe collega de onderstaande kennis en vaardigheden:

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau;
  • Tenminste 5 jaar verkoop ervaring. Ervaring in de Retail is een absolute pre;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring in de bloemenbranche;
  • Ervaring met Category Management is een pre;
  • Een uitstekende beheersing van de Duitse taal en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie in een internationaal opererende organisatie, met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien je motivatiebrief met CV graag tegemoet! Deze kun je sturen aan HR@freshsolutions.eu  t.a.v. afdeling HR.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven