Commercieel Medewerker Binnendienst

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Ons familiebedrijf is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. Met onze genetica, jonge planten en expertise leveren wij telers wereldwijd de producten en kennis die nodig zijn voor een duurzame en renderende keten en maken hiermee de wereld mooier voor huidige en toekomstige generaties. Met vestigingen in Duitsland, China en Noord-Macedonië is er ingezet op een internationale productie-infrastructuur van productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Zorg jij samen met onze accountmanagers voor tevreden klanten? Anthura zoekt een

Commercieel Medewerker Binnendienst


Dit ga je doen:

Als commercieel medewerker binnendienst onderhoud je contacten met (potentiële) klanten wereldwijd. Samen met ervaren accountmanagers informeer en adviseer je hen over onze producten en diensten. Je zet de klantwensen en – behoeften om naar verkoopprognoses en offertes. Je bent service gericht en in staat om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Intern onderhoud je veel contact met collega’s van de afdeling verkoopplanning en werk je nauw samen met directe collega’s van de verkoop- en  productieafdeling(en). Daarnaast houd je klantgegevens up-to-date in het CRM-systeem, bewaak je het orderproces en ben je medeverantwoordelijk voor het aftersales traject.


Dit ben jij:

Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende, klantgerichte en commerciële instelling. Je bent vindingrijk, overtuigend en werkt gestructureerd. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gaat graag zelfstandig te werk.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde commerciële HBO opleiding;
  • ·Goede kennis van Microsoft Office en kennis/affiniteit met ERP en CRM systemen;
  • Goede kennis van de Engelse taal;
  • Stage- of werkervaring in de agrarische sector én affiniteit met onze producten.


Wij bieden...

Wij bieden een zelfstandige functie in een dynamische internationale markt, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt een uitstekende beloning en 25,5 vrije dagen. In eerste instantie start je met een jaarcontract waarbij het nadrukkelijk de intentie is om dit contract na een jaar om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Uiteraard bieden wij jou een uitgebreid inwerkprogramma aan waarbij je kennis maakt met alle afdelingen, vestigingen en partners. In de loop van 2022 heb je een prachtige werkplek in ons volledig verbouwde kantoor.
 

Je nieuwe werkplek

Binnen Anthura spat de passie voor de rassen die we ontwikkelen en veredelen er vanaf. Of het nu gaat om onderzoekers, teeltmedewerkers, laboranten, accountmanagers of directie: we delen stuk voor stuk de drive om onze rassen maximaal te laten presteren en ervoor te zorgen dat Anthura wereldwijd nummer 1 blijft. We hebben op onze hoofdvestiging in Bleiswijk ongeveer vierhonderd medewerkers. Hier kennen we een enorme diversiteit: ruim vijftig nationaliteiten met verschillende opleidingsniveaus en leeftijden.

Nieuwsgierig

Bel dan met Willem Ruggenberg, manager sales support, 010-5291919. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar Margot van Veelen (manager P&O), sollicitatie@anthura.nl

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven