Accountmanager Buitendienst

Ben jij een doorzetter? Zet jij contactmomenten om in inspirerende nieuwe klanten? Heb jij affiniteit met alles wat te maken heeft met de tuinbouwsector én ken jij deze markt als je eigen broekzak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lensli groeit verder en jij kan ons daarbij helpen! Je speelt als Accountmanager een sleutelrol in het vertegenwoordigen van Lensli en onze producten. Lensli ontwikkelt en produceert al meer dan 115 jaar met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Samen met onze klanten streven we naar innovatieve en duurzame oplossingen om elke dag opnieuw het beste uit de grond te halen.

Have Fun Growing, dát is waar wij samen met onze klanten en collega’s voor gaan.

Wij zijn op zoek naar twee nieuwe toppers voor ons Sales Team:


Accountmanager Buitendienst m/v

Regio Zuid Oost Nederland en West Nederland


Wat doe je als Lensli Accountmanager?

Natuurlijk doe je alles wat je normaliter in een salesfunctie zou doen: je gaat aan de slag met de gehele sales cyclus, zoekt naar leads, gaat op gesprekken en haalt deals binnen. Daarnaast:

 • help en adviseer je potentiële en bestaande klanten om te zien wat Lensli voor hen kan betekenen. Ons specialisme gaat verder dan enkel het leveren van de juiste substraten; dagelijks ben je, samen met je collega’s, actief bezig onze klanten en teeltadviseurs de meest optimale ondersteuning te bieden om samen het beste groeiresultaat te realiseren
 • werk je samen met de Commercieel Manager en het Sales Team aan nieuwe strategieën en doelstellingen voor (sales)groei
 • ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen, uitwerken en opvolgen van offertes;
 • adviseer je onze klanten en teeltadviseurs over onze substraten
 • ontwikkel en bewaak je je eigen salesplannen / plannen van aanpak
 • signaleer en stimuleer je actief productontwikkelingen op klantwensen, inclusief de inzet van substraatdemo’s bij klanten
 • maakt het opzetten en beheren van een uitgebreid netwerk onderdeel uit van je takenpakket; o.a. contacten met adviseurs en proefstations
 • houd je marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en weet je kansen te signaleren en hierop in te spelen


Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die veel vrijheid aankan en die zich niet snel uit het veld laat slaan. Je bent een vriendelijk persoon met een gedreven persoonlijkheid die goed kan functioneren binnen een no-nonsense omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. Je hebt lef, een hoog energieniveau, een positieve instelling en je bent leergierig. Hierdoor blijf je gefocust op het behalen van de doelstellingen en het continu opdoen van nieuwe kennis binnen onze markt.

Daarnaast:

 • krijg je energie van het benaderen van nieuwe prospects
 • ben je een kei in netwerken
 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende (digitale) kanalen
 • heb je minimaal MBO denk- en werkniveau; indien je een diploma op zak hebt, dan het liefst met een commerciële insteek
 • beheers je de Nederlandse taal volledig en communiceer je op professioneel niveau
 • is de tuinbouwsector een vertrouwde omgeving voor je, waarin jij je weg weet te vinden
 • heb je een dikke streep voor indien je ook de Duitse en/of Engelse taal beheerst


Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris en een goede pensioenvoorziening
 • De ruimte om ideeën te initiëren en uit te voeren en je constant te blijven ontwikkelen
 • Een laptop, IPhone en auto van de zaak
 • Enthousiaste en ervaren senior collega’s die je in alles bij kunnen staan met raad & daad én enorm veel kennis en ervaring binnen ons bedrijf met je delen. Samenwerking is één van onze kernwaarden en hier hechten we veel waarde aan.

Bij Lensli werken is deel uitmaken van een jong enthousiast team binnen een groeiende en ambitieuze organisatie. Onze substraatfabrieken staan in Katwijk (NB) en in Bleiswijk. Daarnaast zijn wij een dochteronderneming van Horticoop B.V.


Zin in?

Laat het ons weten! Imponeer ons met je cv en laat ons in een motivatiebrief weten waarom jij als nieuwe collega een aanwinst voor ons team bent.

Je kunt je sollicitatiebrief en cv mailen naar: personeelszaken@lensli.com


Wil je meer weten over de functie? Bel dan met Rob Bierman, onze Commercieel Manager. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer +31 (6) 51583454.

Wil je meer weten over de procedure? Bel dan met Paula IJben, Afdeling P&O. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer +31 (6) 82833955.

We zijn benieuwd naar je reactie!

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven