Marketing Manager

Als Marketing Manager bij HilverdaFlorist zorg jij er samen met je collega Marketing Manager voor dat onze marketing- en communicatiecampagnes bijdragen aan onze missie: ‘uitblinken in alles wat we doen’.

Marketing Manager

Fulltime (32 uur bespreekbaar)

HBO – Dwarsweg 15, De Kwakel


In deze functie zorg jij ervoor dat onze organisatie zowel intern als extern op de kaart gezet wordt. Je doet dit door het opstellen van het marketingplan en het leveren van input voor de marketingstrategie richting onze Commercieel Directeur. Ook zorg je ervoor dat het marketingplan tot uitvoer gebracht wordt. Hierbij stuur je marketingprojecten en campagnes aan van het begin tot het eind. Denk hierbij aan productlanceringen, online campagnes, het creëren van marketingmaterialen, organiseren van evenementen en het ontwikkelen van beursstands.

Hiernaast ben je verantwoordelijk voor contentmanagement. Samen met het team ontwikkel en produceer je content in tekst en beeld (zowel on- als offline).


Wat wij je bieden

Samen met een compact team vorm jij de afdeling Marketing & Communicatie, een afdeling die nauw samenwerkt en verantwoordelijk is voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van HilverdaFlorist in Nederland en van de buitenlandse deelnemingen. Bij HilverdaFlorist willen wij voorop lopen in de zich almaar verder ontwikkelende sierteeltsector en daar kun jij met jouw creativiteit aan bijdragen. Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no nonsens, open en eerlijke en platte organisatie.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een functie voor 40 uur in de week (32 uur is bespreekbaar);
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw;
 • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een jaarcontract, daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL);
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken (in overleg).


HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever

HilverdaFlorist richt zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten . Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Wat vragen wij van je?

Je vindt het leuk om events van A tot Z te organiseren en coördineren en je draait je hand niet om voor het schrijven van online content en persberichten. Gezien de compactheid van onze afdeling ben je hands-on en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen. Dus je bedenkt, stuurt aan maar voert ook uit, samen met het team en externe partners.

Je werkt graag met een strakke planning, maar je draait je hand niet om voor ad hoc activiteiten. Je wordt blij van online communicatie (website en Social Media) en je hebt oog voor het uitbrengen van brochures, mailings en andere promotionele activiteiten. Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van vernieuwende concepten.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring; ervaring in de sierteelt/tuinbouw is een pré;
 • Afgeronde HBO opleiding richting bijvoorbeeld marketing, communicatie of commerciële economie;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing;
 • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, een teamspeler, verbinder en een aanpakker.


Geïnteresseerd? Reageer!

Reageer voor 15 april 2022. Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.
Heb je vragen? Neem dan contact op met Denise van Kampen, Marketing Manager. Dit kan telefonisch of per WhatsApp op 06 823 887 76 of via de e-mail, d.vankampen@hilverdaflorist.com.


Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook geen oproep voor acquisitie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven