Sap-maker

In ons familiebedrijf staat samenwerken centraal. Met elkaar dragen we zorg voor de bereiding van kwalitatief hoogwaardige sappen die verkocht worden via de betere horeca en speciaalzaken. Je hebt oog voor voedselveiligheid en pakt diverse werkzaamheden met enthousiasme aan, technisch inzicht komt goed van pas.  Na een gedegen inwerkperiode ben je op diverse plaatsen inzetbaar zoals in de sap-perserij (o.a bediening sap-productielijn), laden en lossen met heftruck en orderpicken.

Schulp werkt niet met ploegendiensten, wel is gebruikelijk om de 40-urige werkweek in 4 dagen in te vullen zodat je ook een roostervrije dag per week hebt.

Sap-maker


Over jou

Focus op kwaliteit vind je belangrijk. Omdat we werken met voedingsmiddelen is (voedsel)veiligheid een belangrijke verantwoordelijkheid. Je bent flexibel inzetbaar en draagt graag een steentje bij waar nodig om samen met je collega's hoogwaardig sap te maken. Heb je technisch inzicht? Dat is een flinke pré.

Nog een paar kenmerken: enthousiast, zelfstandig, mbo-niveau, communicatief, betrokken.


Naast goede salariëring en arbeidsvoorwaarden, bieden wij diverse mogelijkheden om met ons mee te groeien. Kom jij ons helpen? (Ook schoolverlaters zijn welkom!)


Kennismaken?

Heb je belangstelling voor de vacature en wil je kennismaken met ons bedrijf en onze sappen? Mail je cv naar jan@schulp.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Jan Hennipman, telefoon 0346 – 25 96 30. Of vul het formulier in.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven