Flexibele Loodsbaas

Bedrijf: Importeur van AGF
Regio: Breda

Een echte aanpakmentaliteit, aandacht voor efficiency en lage kosten in combinatie met maximale service en langdurige relaties met zowel producenten als afnemers kenmerken dit internationaal actieve fruitbedrijf. Aandacht voor kwaliteit in combinatie met veel logistieke mogelijkheden zorgen ervoor dat deze vestiging een sleutelrol vervult in de activiteiten gericht op een goede mix van afzetmarkten door geheel Europa. Korte lijnen en een flexibele en transparante manier van werken heeft bijgedragen aan het succes. Zorgen voor toegevoegde waarde voor de afnemers en veel aandacht voor service en langdurige, hechte relaties met producenten en afnemers zijn andere pijlers van het succes van de onderneming.     

Gezocht wordt naar een:

Flexibele Loodsbaas


De uitdaging:

Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het lossen van de vrachtwagens, het keuren van de producten, de inslag, voorraadtelling, orderpick en de uitslag.
Jouw medewerker loods-administratie onderhoudt de contacten met in- en verkoop en verdeelt de pick-orders, zodat jij je grotendeels bezig kunt houden met de dagelijkse aansturing op de werkvloer. Incidenteel zul jij zelf de handen uit de mouwen steken, maar jouw echte taak is het (bij)sturen van het dagelijkse proces.

Door jouw team wordt maandag t/m vrijdag gewerkt in een verschoven dienst en ook deels op zaterdagmorgen. Dit fluctueert enigszins met de verschillende seizoenen.

De eisen:

  • Ervaring in een vergelijkbare functie binnen de vers branche (AGF, sierteelt).
  • Commercieel inzicht en een klantvriendelijke houding.
  • Stressbestendig en gestructureerd in een dynamische omgeving.
  • Doortastend, gedisciplineerd en initiatiefrijk.
  • Zelfstandig werkend teamplayer.
  • Flexibel en handson.


Wij bieden:

  • Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
  • Een informele bedrijfscultuur met betrokken collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij de zwaarte van de functie.


Heb je nog vragen en wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén telefoontje of email helpt om jouw vragen te beantwoorden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met Marinus Geurtsen op 06-53590176 of mail naar marinus@therecruitingspecialist.nl.

 

Kijk ook op de website www.therecruitingspecialist.nl voor andere vacatures.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven