Bedrijfsleider

Tabos Eco BV draagt ls ecologisch glastuinbouwbedrijf dragen wij bij aan een duurzamere wereld, en daar zijn we trots op. In Vierpolders telen wij diverse tomaten en verschillende soorten paprika’s voor vaste afnemers in de grond waarbij we op een natuurlijke manier ziekte en plagen bestrijden. Vanaf 2013 zijn wij gegroeid naar 8,2 hectare waar we samen met zes vaste krachten en zo’n veertig flexwerkers de lekkerste vruchten kweken op een zo natuurlijk mogelijke manier. Als een van de initiatiefnemers zijn wij aangesloten op aardwarmte, daarnaast maken wij onderdeel uit van Harvest House. Wij zijn een no-nonsens bedrijf waarbij we een goed teamgevoel en korte lijnen belangrijk vinden.

Wegens herindeling van de verantwoordelijkheden willen we het directieteam graag uitbreiden en versterken met een

 

Bedrijfsleider met ondernemende ambities


In deze nieuwe functie maak je, vanuit jouw expertise, onderdeel uit van het directieteam. Vanuit jouw (toekomst) visie geef je samen met de andere directieleden vorm aan de dagelijkse en toekomstige bedrijfsvoering en -investeringen. Je optimaliseert onze arbeid en processen. Uiteraard heb je de ruimte om je tuinbouwkwaliteiten in te zetten, zoals teelt of arbeid.


Het nieuwe directielid dat wij zoeken…

Met deze drijfveren versterk en vul jij de kwaliteiten binnen ons directieteam aan:

  • Je bent een zakelijke sparringpartner, je bent betrokken bij het bedrijf en je vindt een goede onderlinge samenwerking zeer belangrijk.
  • Je bent in staat het groter geheel te overzien, verbanden te herkennen en hier passende praktische acties op uit te zetten en strategische voorstellen voor te doen.
  • Je hebt een analytische manier van werken waarbij je continue op zoek bent naar mogelijkheden om verbeteringen door te voeren.
  • Van nature ben je georganiseerd en gestructureerd en je weet dit door te voeren in de werkwijzen van het bedrijf.

 

Als kennis en vaardigheden neem je mee:

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Management- en/of leidinggevende ervaring of je bent hier lerende in.
  • Ondernemen op basis van ken- en stuurgetallen.
  • Kennis, affiniteit of interesse in (duurzame) glastuinbouw.

 

Dit bieden wij aan

Als Bedrijfsleider met ondernemende ambities vorm je samen met de andere directieleden het directieteam van Tabos Eco BV. Je komt in een boeiend, dynamisch en uitdagend werkveld terecht, wat volop mogelijkheden biedt om jouw ondernemerschap in te zetten of verder te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden om in het bedrijf te groeien.


Gaan we voor een ambitieus gesprek?!

Heb je interesse om in ons ecologische bedrijf een spilfunctie te bekleden en herken je je in de persoon die we zoeken? Dan komen wij graag met je in contact. Met vragen kun je altijd bellen met Sjaak van Spronsen, eigenaar, via 06 38 24 35 25. Je kunt ook je interesse kenbaar maken door je email met toelichting en CV te sturen naar tabos@tabosbv.nl. Wij kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan over je ambities!

 

 

 

 

 

 


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven