Specialist Quality Assurance - Food Vers AGF

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.  

Specialist Quality Assurance - Food Vers AGF


Wat ga je doen

In deze functie ondersteun je de Manager Quality Assurance Vers bij de borging van kwaliteit van AGF producten van ALDI in Nederland. Gezamenlijk zorg je voor de doorontwikkeling en implementatie van het QA-beleid en de doorvertaling naar operationele processen.

Elke dag is anders, want je houdt je niet bezig met het verbeteren van de kwaliteit van één product, maar juist het gehele AGF schap. Hierbij ben je direct betrokken bij het aansturen van de keurmeesters van ALDI die de kwaliteit van ALDI's AGF bewaken. Al het labwerk besteden we uit, maar testen op smaak en kwaliteit voer je zelf uit. In je rol ben je tevens veel bezig met dataverwerking en data analyses wat zorgt voor de nodige afwisseling in je werkzaamheden. De samenwerking met de Category Management afdeling en met verscheidene leveranciers maakt het werk tot slot dynamisch en uitdagend.


Wie ben jij?

Jij vindt details belangrijk zodat de kwaliteit van producten in de breedste zin van het woord gewaarborgd wordt. Als Specialist Quality Assurance heb jij affiniteit met het vakgebied kwaliteit en je wilt hier graag in doorgroeien. Door jouw kennis en opleidingsachtergrond kun je de wetgeving interpreteren en weet jij wat je moet doen als er kwaliteitsklachten binnenkomen. Verder heb je kennis of tenminste een sterke interesse in de dynamische wereld van AGF en kun je bij voorkeur goed overweg met verschillende database tools. 

  • Je hebt een afgeronde Master opleiding
  • Je hebt 0-3 jaar werkervaring binnen een bedrijfsmatige omgeving
  • Je bent cijfermatig sterk en je kan jouw verhaal onderbouwen met goede analyses.

Werken bij Aldi

De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst. Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.


Wat wij jou te bieden hebben: 

  • goed salaris 
  • pensioenregeling conform Bedrijfstak PensioenfondsLevensmiddelen (BPFL) 
  • 24 vakantiedagen
  • 8% vakantietoeslag
  • reiskostenvergoeding
  • collectieve zorgverzekering 
  • moderne werkomstandigheden 

Solliciiteren

ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding. 

Solliciteren

 


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven