Senior Inkoper

Senior Inkoper

Maasdijk


Wat is vereist?

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Minimaal 10 jaar relevante inkoopervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de AGF of glastuinbouw
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
 • Analytisch, kostenbewust en doortastend
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Zelfverzekerd, betrokken en resultaatgericht

Wat krijg je?

 • Vanaf €4.500,- bruto p/m (op basis van kennis en ervaring)
 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ruimte ontwikkelingsmogelijkheden
 • Collectieve bedrijfspensioenregeling
 • Laptop + telefoon, eventueel een leaseauto


Als Senior Inkoper bij Growers United ben je verantwoordelijk voor de inkoop van teeltbenodigdheden voor aangesloten telers van de productgroep tomaat. Samen met de telers (de aandeelhouders) bepaal je de inkoopbehoefte en -strategie. Op basis hiervan - en veel andere criteria - selecteer je vervolgens de juiste leveranciers hiervoor. Daar ga je vervolgens mee onderhandelen, waarbij je zo goed mogelijk rekening probeert te houden met de belangen van de telers. Tegelijk motiveer je leveranciers om te innoveren door actief leveranciersmanagement te verrichten. Je communiceert dus continu met (en tussen) telers en leveranciers; je bent bezig met onder meer contractonderhandelingen, aanbestedingen, voorraadinventarisatie, klachtenafhandeling en relatiebeheer.

Op de lange termijn wordt het inkooppakket uitgebreid met de inkoopbehoefte van de andere productgroepen (Aubergine, Komkommer, Paprika en de kleinpaklocaties van Growers United). Hiervoor moet een nieuwe inkoopstrategie opgesteld te worden; jij krijgt de kans om hieraan mee te werken.

Je komt te werken op de afdeling Supply Chain, waar Inkoop onderdeel van is. Je bent dus niet alleen contactpersoon voor leveranciers en telers, maar hebt ook veel contact met collega's van zowel Inkoop als Supply Chain.


Groeipad

Growers United zorgt er samen met jou voor dat je kunt groeien binnen de organisatie. Op die plek waar jij het beste tot je recht komt. Wil je een opleiding volgen of een nieuwe stap in je carrière maken? Dan kijk je samen met jouw leidinggevende naar jouw persoonlijke groeipad.

 

Werken bij Growers United

Growers United is een coöperatie van familiebedrijven met jarenlange ervaring. Hier wordt elke dag hard gewerkt aan gezonde groenten van hoge kwaliteit. Eerlijk en transparant. 'Good food in good hands' is waar ze voor staan. Elke dag telen, verkopen en verpakken betrokken werknemers het volledige assortiment vruchtgroenten, met als doel om op een open en transparante manier het beste eten voor iedereen bereikbaar te maken.

De telers zijn niet alleen trots op hun bedrijf, maar ook op de resultaten van de coöperatie. In 2020 heeft Growers United de Tuinbouwondernemersprijs gewonnen; dit is een sprekend voorbeeld van dat je samen meer bereikt.

Bekijk bedrijfsprofiel van Growers United


Stel direct een vraag

Jessica Dedrog - van den Hoek, HR Adviseur, j.dedrog@growersunited.nl, +31624658055

Interessante baan?

Solliciteer nu 
 
 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven