Allround logistiek administratief medewerker

VGK Cool Logistics BV is een jonge, ambitieuze en ervaren logistieke dienstverlener en richt zich op het leveren van toegevoegde waarde in fruitlogistiek. VGK is gevestigd in Ridderkerk.

Onze klanten zijn growers, importeurs en exporteurs van uit de hele wereld.. Onze werkzaamheden bestaan uit het ontzorgen van onze klanten in de breedste zin van het woord.

VGK verzorgt transport, opslag, om- en verpakken, douaneadministratie en meer wat nodig is om onze klanten te kunnen bedienen.

Sinds 1 januari 2021 hebben wij een nieuw, modern pand waar alle faciliteiten tot onze beschikking staan. Door de groei die we maken zijn wij opzoek naar een full time  

Allround logistiek administratief medewerker

(front office)


De werkzaamheden zullen  breed zijn. Je hebt contact met al onze partners en onze klanten. Je zult je gaan verdiepen in transport, maar ook in om- en verpakken, voorraadadministratie en meer. We zijn een team met professionals en houden ervan de  handen uit de mouwen te steken en een hoge mate van klantvriendelijkheid na te streven.

We vragen minimaal een MBO 4 diploma en minstens 3 jaar ervaring in soortgelijke functie in de branche. Verder ben je klantgericht, communicatief sterk en heb je een dienstverlenend/ flexibel vermogen. De talen die je spreekt zijn in ieder geval Nederlands en Engels, Duits is een zeer grote pré. Uiteraard geen 9 tot 5 mentaliteit en de ambitie om mee en door te groeien met ons bedrijf

Wij bieden een marktconform salaris in een leuk team binnen een ambitieus bedrijf.

 

Is je interesse gewekt? Je kunt contact opnemen met

Monique Vennink – de Zwart

Tel. 088 – 325 15 80 / 84

Mob. 06 12 71 38 47

Monique@vgkcoollogistics.nl

 

 

 

 

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven