Senior Inkoper

Voel jij je thuis in de wereld van groenten en fruit? Krijg je er energie van om te zorgen voor kwalitatieve grondstoffen tegen de juiste condities? Schakel jij makkelijk met zowel leveranciers, klanten en de interne organisatie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou als 

Senior Inkoper

Aan de slag bij Heemskerk als Senior Inkoper

Met jouw passie voor versproducten draag je als Senior Inkoper zorg voor de kwaliteit en continuïteit van grondstoffen tegen de best mogelijke condities en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je adviseert de Inkoopmanager bij het ontwikkelen van het inkoopbeleid en monitort de uitvoer ervan. Daarnaast werk je samen met de afdelingen Productontwikkeling en Kwaliteitsdienst voor het selecteren van de juiste leveranciers voor nieuwe producten. Je draagt bij aan het opstellen van selectieprocedures en zoekt en benadert leveranciers op basis van de opgestelde criteria. Als Senior Inkoper ben je de schakel tussen onze klanten en leveranciers. Je adviseert de interne organisatie over verbetermogelijkheden en informeert hen over afwijkingen. In geval van een afwijking neem je samen met de betrokken leveranciers en interne organisatie een besluit over de te nemen vervolgacties. Met jouw besluitvaardigheid en overtuigingskracht kom je samen met de leveranciers tot creatieve oplossingen met als doel een kwalitatief goed product en een tevreden klant. Je bent iemand die kansen ziet tot verbetering en weet de interne organisatie mee te krijgen bij de implementatie. Je hebt een duidelijke visie en bent in staat om een strategie per productgroep of leverancier te maken en uit te rollen.


De afdeling Inkoop

Als Senior Inkoper word je onderdeel van onze afdeling Inkoop die bestaat uit 2 Inkopers, 2 Supply Chain Planners, een medewerker inkoop en een Manager Inkoop. De afdeling Inkoop draagt zorg voor de juiste voorraad van grondstoffen met de juiste kwaliteit en prijs. Om dit te bereiken maken we afspraken met leveranciers, volgen we de kwaliteit in de fabriek, signaleren we tijdig afwijkingen in de markt en spelen we hier proactief op in. De afdeling is, net als de rest van de organisatie, volop in ontwikkeling en beweging. Zo staat het komende jaar optimalisatie van het voorraadbeheer en de automatisering van het bestelproces en de facturatie op de planning. Daarnaast gaat de afdeling een verdiepingsslag maken op het gebied van kwaliteit van producten. Heemskerk groeit snel wat veel vergt van onze inkoopprocessen. Het komende jaar kunnen we jouw kritische blik en oplossingsgerichte houding goed gebruiken om processen efficiënter en effectiever in te richten.


Wie zijn wij?

Heemskerk fresh & easy groeit en daarom zijn wij op zoek naar jou! Samen maken we gezond eten lekker én makkelijk. Wekelijks leveren we zo’n 3,5 miljoen verpakkingen van o.a. maaltijdsalades, verspakketten en voorgesneden groente aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. Dit doen we samen met 1200 collega’s. Kom jij één van onze teams versterken


Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in commerciële, economische of agrarische richting.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de AGF-sector.
 • In staat om op een doortastende, enthousiaste en overtuigende manier te communiceren.
 • Stressbestendig, praktisch en teamgericht omgaan met problemen.
 • Kwaliteitsgericht werken bij de inkoop van producten.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en voldoende kennis van de Engelse taal.


Wat bieden wij?

 • Een goed salaris.
 • 26 vakantiedagen, een fietsplan, reiskostenvergoeding en een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen.
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s.
 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat.
 • Een informele en dynamische werkomgeving.


Reageren?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en solliciteer via het sollicitatieformulier.

Kijk voor meer informatie over werken bij onze organisatie op www.heemskerkfresh.com/profiel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven