Keurmeesters

Wij zoeken vier keurmeesters (voor 32 - 40 uur per week).

Wij zoeken collega's in regio Noordoost-Nederland (noord-oostpolder), West-Nederland (tussen Aalsmeer en Rotterdam) en West-Brabant (regio Zundert).


Wat houdt de functie in?

Als keurmeester bezoek je kwekers, telers en handelsbedrijven in de sectoren boomkwekerij-, bloemisterij- en groentegewassen. Je keurt diverse gewassen op de kwaliteit, plantgezondheid en import- en exporteisen. Je controleert ook administratieve processen bij het bedrijf.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roelofarendsveen. Je bent onderdeel van een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.


Over de organisatie

Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten. Wij onderzoeken rassen, keuren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en innoveren.

Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor!


Wie komt in aanmerking?

Je hebt een tuinbouwopleiding op minimaal mbo-niveau en werkervaring in de tuinbouwsector. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, besluitvaardig en leergierig. Als keurmeester ben je een ambassadeur van Naktuinbouw. Dat betekent dat je communicatief sterk, onafhankelijk en integer bent. Een rijbewijs B is noodzakelijk.


Wat bieden wij?

Je krijgt een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort een goed, marktconform salaris bij. Als keurmeester verdien je tussen de € 2.841,- tot € 3.714,- (o.b.v. 40 uur per week) en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, eindejaarsuitkering, extra vakantiedagen en een aanvullende ziektekostenvergoeding. Gezond en vitaal blijven en werken met meer plezier vinden wij belangrijk. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren.


Meer weten?

Bekijk onze film: https://vimeo.com/588805067/ddbda6d029

Heb je vragen? Bel of mail onze personeelsadviseur Olga de Keyzer: o.d.keyzer@naktuinbouw.nl, tel 06 29550616.

Je kunt tot en met 15 september 2021 op deze vacature reageren.


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven