Commercieel Administratief Medewerker

Buitendijk Slaman ontwikkelt en fabriceert multifunctionele, gebruiksvriendelijke oogst- en transportsystemen voor de hightech tomaten- en paprikaglastuinbouw. Wij maken functionele turnkey oplossingen en losse machines, zoals buisrailwagens, spuitrobots en buffersystemen. We bouwen lange termijn relaties met onze klanten en leveren daarom een hoog kwaliteits- en serviceniveau.

Van origine zijn we een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1972 in Bleiswijk en wereldwijd actief. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Taks groep en staat aan de vooravond van een flinke groei. Hiervoor zoeken we enthousiaste en vaardige medewerkers. Groei jij met ons mee..?

Commercieel Administratief Medewerker

Wat je doet

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je een belangrijke schakel binnen ons moderne kantoor te Bleiswijk. Je bent verantwoordelijk voor de eerste telefonische contacten met klanten. Je beantwoordt commerciële vragen, maakt offertes en opdrachtbevestigingen, onderhoud contact met potentiële klanten en ondersteunt de sales engineer(s) bij werkzaamheden. Naast de commerciële taken voer je ook administratieve taken uit voor de service en logistieke afdeling.

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je zelfstandig aan het werk. Het is dus belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je proactief met je verschillende werkzaamheden omgaat. Ook als deze ad hoc zijn.


Wat heb je nodig?

  • Beschikbaar tussen 32 - 38 uur/week (in overleg)
  • Goede kennis van CRM en Microsoft Office
  • Goede beheersing van Engels en Nederlands in woord en schrift; Duits is een pre
  • Je bent accuraat, zelfstandig en werkt gestructureerd
  • Relevante opleiding op MBO-niveau is een pre


Wat krijg je?

Volop groeikansen!

We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen én dat we het beste uit elkaar halen. Daarom bieden we, afhankelijk van je opleidingsniveau, volop groeikansen, opleidingen en uitdagingen binnen de organisatie.

Groeiende markt

De internationale glastuinbouw is een groeiende markt. Hierdoor innoveren en groeien wij continue.

Goed salaris

Natuurlijk hoort daar een passend salaris bij met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Leuke collega's

Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt.

 

Direct solliciteren

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven