Chauffeur / chauffeuse

SO Natural is een familiebedrijf dat haar oorsprong kent in 1959. Met een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in de regio Moerkapelle, zorgen wij er iedere dag voor dat onze Phalaenopsis goed de deur uit gaan.

Wij zijn op zoek naar een:


Chauffeur/chauffeuse

fulltime


Jouw functie

Als chauffeur zorg je ervoor dat je volgens de planning en onder de juiste condities onze planten vervoert van en naar onze productielocaties en onze klanten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen en de bijbehorende vrachtdocumenten.


Jouw kwaliteiten

We zoeken iemand die bij voorkeur ervaring heeft in de sierteelt en natuurlijk dien je te beschikken over rijbewijs C en een digitale bestuurderspas. Code 95 is een pre en je hebt minimaal
2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en beheerst de Engelse taal ook goed. Verder is het belangrijk dat je conditioneel fit bent en binnen een straal van maximaal 25 kilometer van Moerkapelle woont.


Onze waardering

Een veelzijdige functie in een informele en dynamische werkomgeving met gunstige werktijden op maandag tot en met vrijdag en bij uitzondering op zaterdag. We zijn zowel binnen als buiten de organisatie sociaal betrokken. Kun je goed samenwerken, ben je flexibel en klantgericht? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard behoort daar een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden bij!


Kom jij bij ons tot bloei?

Lijkt het jou leuk om voor ons mooie bedrijf te komen werken? En heb je ervaring in transport van sierteelt en beschik je over de juiste kwaliteiten? Twijfel dan niet langer en solliciteer! Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV via administratie@sonatural.nl

Zodra we onze nieuwe collega hebben gevonden, sluiten we de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven