Assistent declarant

LCL Nederland is een logistieke dienstverlener, gevestigd in Ridderkerk, in het hart van de AGF-branche. Door onze jarenlange ervaring in groente en fruit zijn wij een sterke speler op deze markt en een trouwe partner voor onze klanten. We bieden een compleet pakket aan diensten, voornamelijk voor importproducten vanuit overzeese gebieden die Europa inkomen via Antwerpen en Rotterdam. Denk aan transport, opslag, douane, inspecties, distributie, verpakken, kwaliteitscontrole, etc.

In ons laatste klanttevredenheidsonderzoek kregen we maar liefst een ruime 9 (!) van onze klanten, wat een resultaat is van onze hoge servicegraad en onze enorme betrokkenheid om de klanten te ontzorgen.

Werken bij LCL Nederland betekent werken in een compact team, waar men klaar staat voor elkaar en voor de klant. Het bieden van een hoge service zit in ons bloed en dat verwachten we ook van jou. Daar tegenover staat een baan met veel uitdaging en afwisseling, waar geen dag hetzelfde is.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Assistent declarant

(40 uur)


Samen met een andere collega’s word je verantwoordelijk voor het verwerken van de douane documentatie. Van het inboeken van inkomende zendingen tot het opstellen van documenten, het complete pakket!


Wat ga je doen

  • Controleren en boeken van inkomende zendingen
  • Controleren en opstellen van douane documenten.
  • Planning en organisatie van KCB keuringen.


Wie ben jij

Natuurlijk is het logisch dat jij cijfers goed kunt lezen en dat je accuraat werkt, zodat de administratie kloppend is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ambitieus bent, wilt groeien in je functie en dat je affiniteit hebt met automatisering. Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en zelf met initiatieven te komen tot verbetering. Het is prettig als je reeds enige ervaring hebt, maar als jij een slimme starter bent met mooie stage-ervaringen, staan we daar zeker ook voor open.

Verder vragen wij:

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding (bedrijfseconomie of soortgelijk)
  • Behendigheid met Excel
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must, kennis van Spaans is een pre

 

Wat bieden wij jou

Een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen, in een groeiend bedrijf met veel toekomstperspectief. Je komt te werken in een compact, hecht team, waar je echt van toegevoegde waarde bent en waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.

Uiteraard betalen we ook een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, maar dat vinden we niet meer dan logisch…J


Denk jij gemaakt te zijn voor deze baan?

Laat het ons weten en stuur je CV en een beknopte motivatie naar hr.nl@lclog.com ter attentie van Sharon. Voor vragen zijn zij te bereiken op 06-31979084.

 

Acquisitie vanuit bureaus wordt niet op prijs gesteld

 

Trefwoorden: AGF, fruit, groente, fresh, agri, food, vers, financieel, finance, administrateur, boekhouder, boekhouding, assistent-controller, Rotterdam, Zuid-Holland

 

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven