Junior Accountmanager

CarSol Europe B.V. gevestigd in Vlaardingen is het Europese verkoopkantoor van de CarSol Fruit Ltd. Group. Met eigen teeltbedrijven in Chili, Peru en Portugal worden onze klanten het gehele jaar voorzien van blauwe bessen.

Een groot deel van de aanvoer wordt geleverd in “Bulk“ en worden daarna verpakt naar de wensen van onze klanten op onze eigen machines. Denk hierbij aan Topseal-verpakkingen, emmers en shakers.

Naast conventionele blauwe bessen spelen de biologische bessen een steeds prominentere rol binnen CarSol. Een stijgende vraag vanuit de markt hiernaar en extra areaal zorgen ervoor dat dit komende jaren gestaag zal blijven groeien.

Voor het verkoopkantoor in Vlaardingen hebben wij een functie beschikbaar als

Junior Accountmanager

De taken die je uitvoert in deze functie zijn erg divers. Deze bestaan o.a. uit het afstemmen van volumes en prijzen met klanten, de logistieke afhandeling van orders en het ontwikkelen van nieuwe relaties.

De volumes die vanuit de diverse productiegebieden beschikbaar komen worden in het commerciële team overlegd en aan de hand hiervan worden verkoopplannen en de strategie bepaald. Wij leveren hoofdzakelijk aan retailers in diverse Europese landen en deze programma’s dienen nauwlettend opgevolgd te worden.

Na de inwerkperiode wordt er van je verwacht dat je zowel zelfstandig en als teamspeler kunt functioneren.


Wat vragen wij van jou

  • Je hebt enige jaren ervaring in de AGF – branche.
  • Je bent commercieel ingesteld en hebt gevoel voor veranderende marktsituaties.
  • Je spreekt meerdere talen, Duits en Spaans zijn een pre.
  • Je bent niet bang om beslissingen te nemen.
  • Je bent collegiaal.


Wat bieden wij

Naast een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden biedt de organisatie jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit geeft jou de kans om jezelf te ontplooien in een snel groeiend bedrijf waar de mogelijkheden er ook daadwerkelijk zijn.

Jouw ontwikkelingen met passende resultaten zullen dan ook financieel beloond worden door middel van een bonusregeling.

Als jij je aangesproken voelt en je wilt graag onderdeel gaan uitmaken van ons team, neem dan contact met ons op voor een verdere kennismaking.

Gegevens zullen vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld worden.

Je C.V. kan gestuurd worden naar vacature@carsoleurope.nl

We zien je reactie graag tegemoet.


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven