CNC draaier

Jij wilt toch ook werken bij een innovatief familiebedrijf dat sinds 1954 aandrijfsystemen produceert in eigen huis voor toepassingen in de glastuinbouw en agrarische sector? De Gier Drive Systems is een van de wereldmarktleiders van aandrijfsystemen. Samen met onze klanten en partners ontwikkelen wij high-end, duurzame en gebruiksvriendelijke oplossingen. Vanuit onze vestigingen in Nederland, Spanje en Mexico exporteren wij onze producten over de gehele wereld via ons uitgebreide netwerk van dealers en partners.
 
Wil je ook met ons meegroeien? Let’s Gear Up! Wegens uitbreiding van ons machinepark zijn wij op zoek naar een fulltime:

CNC draaier


Functieomschrijving

Als CNC draaier ben je creatief en actief in het bedenken van oplossingen voor de juiste aanpak, uitvoering en vereiste nauwkeurigheid voor de bewerking van het product. Je bent in staat seriematig te kunnen produceren waarin de uitdaging ligt in het optimaliseren van het productieproces. Je doet hierin ook verbetervoorstellen wat betreft het gebruik van (hulp)gereedschappen, opspanmethodieken, meettechnieken en werkvolgordes. Tot je takenpakket behoort onder andere:

 • Zelfstandig uitvoeren van Verspaning werkzaamheden en alle bijbehorende werkzaamheden.
 • Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud/reiniging van de gebruikte machines, gereedschappen en werkplek.
 • Je maakt gereedschapskeuzes en test nieuwe gereedschappen
 • Je optimaliseert het verspanings-proces d.m.v. programmatuur, gereedschappen, kwaliteitswaarborging en bewerkingsstrategie.
 • Je richt het proces in voor 24/7 productie m.b.v. automatisering.

 
Functie-eisen

Als CNC draaier herken jij jezelf volledig in onderstaande functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding MBO niveau 3 of hoger.
 • Je bent bereid te werken in een 2-ploegen dienst.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de Verspaning, je weet wat je wilt en zoekt een leuke uitdaging.
 • Je kunt zelfstandig tekeningen lezen en aan de hand van de tekeningen de machines correct instellen.
 • Je hebt de ambitie je te ontwikkelen tot allround CNC draaier en bent bereidt benodigde cursussen en opleidingen te volgen.
 • Je bent communicatief vaardig, hebt oplossend vermogen en kunt zelfstandig werken.
 • Je bent creatief, nauwkeurig en flexibel.
 • Ervaring met een draaibewerkingscentrum met hoofdspindel, subspindel en aangedreven gereedschap is een pre.


Ons aanbod

Wanneer je in dienst treedt in de functie van CNC Draaier, dan kom je te werken bij een dynamisch bedrijf met een informele collegiale werksfeer, met veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Je wordt in de loop van de tijd volledig wegwijs gemaakt met het machinepark en de verschillende bewerkingsmethodes en bij vragen kun je altijd terecht bij jouw collega’s die veel technische kennis in huis hebben. Tot slot kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en bij gebleken geschiktheid wordt het contract na een jaar omgezet in een vast dienstverband.
 
 
Sollicitatieprocedure

Interesse in deze vacature? Graag ontvangen wij je uitgebreide CV met motivatiebrief en minimaal één referentie. Je kan deze sturen naar: rob.sandberg@degierdrivesystems.com


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven