Teeltmanager komkommers (Regio Venlo)

De derde generatie staat inmiddels aan het hoofd van dit echte familiebedrijf waar op een innovatieve en technisch vernieuwende wijze komkommers worden geteeld. De komende jaren zal deze teelt in het moderne kassencomplex verder verbeterd en vernieuwd worden. Daarom wordt er gezocht naar een ervaren en gedreven vakman voor de functie van


Teeltmanager komkommers (Regio Venlo)

-ervaring, kennis teelt onder glas, gedreven -


Het bedrijf
Dit hechte familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in de teelt van kwalitatief hoogwaardige komkommers. Het bedrijf is daarvoor enkele jaren geleden met succes overgeschakeld op het vernieuwende hoge draad systeem. Daarmee kan een hogere productie van betere kwaliteit komkommers worden gerealiseerd. De kwekerij gebruikt zo weinig mogelijk chemische middelen en werkt zoveel mogelijk biologisch. Het bedrijf is onafhankelijk en kan daardoor elke afnemer maatwerk bieden wat betreft product, verpakking en levering. De afnemers zijn ook de partners van het bedrijf waarbij vertrouwen en aandacht steeds de basis van de samenwerking zijn.

De functie

De gezochte kandidaat moet volledig gericht zijn op de komkommerteelt met het vernieuwende hoge draad systeem. Samen met de eigenaar van dit familiebedrijf werkt hij dag en nacht aan de best mogelijke productie- en teeltwijze. Dat betekent veel kennis en ervaring maar vooral passie voor de komkommerteelt nodig is. Steeds het maximale eruit willen halen, daar draait het om. De gezochte teeltmanager hoeft zich ook niet met andere zaken als bijvoorbeeld planning en personeel bezig te houden, daar zijn andere mensen voor, maar richt zich volledig op de teelt van komkommers. Hij of zij krijgt daarvoor veel vrijheid en de ruimte voor verdere verbeteringen. Er wordt nauw en intensief samengewerkt met de eigenaar.


Functie eisen:

De gezochte kandidaat heeft een ruime ervaring en kennis van de moderne gewasteelt onder glas. Die achtergrond in de glastuinbouw is nodig. Kennis van de komkommerteelt is daarbij natuurlijk een groot voordeel, zeker als dat gaat om de teelt met het hoge draad systeem. Ruime ervaring met andere glasteelten kan echter ook een goede basis zijn voor een succesvolle overstap naar de komkommerteelt in combinatie met de wil en inzet om zich die heel snel eigen te maken. In deze gespecialiseerde functie is inzet, betrokkenheid en vooral de wil om die teelt elke dag verder te verbeteren namelijk het allerbelangrijkste. Als opleiding wordt gedacht aan bijvoorbeeld een ervaren mbo’er of een hbo’er met een relevante studierichting. Je woont binnen een uur rijden van de regio Venray – Venlo en spreekt goed Engels of Duits. Beheersing van Nederlands is een pre. Zowel kandidaten uit Nederland als uit andere Europese landen kunnen solliciteren voor deze functie. Het salarisniveau en andere arbeidsvoorwaarden passen bij deze boeiende functie.

Voor de echte vakman of vrouw die alles weet over de teelt van komkommers of zich die kennis heel snel eigen kan maken is dit een uitdagende functie. Als jij die kennis en vooral ook de passie voor een mooi product hebt, dan moet je zeker solliciteren. Eerst even bellen of meer informatie vragen per email kan natuurlijk ook.

Meer info of direct solliciteren


Frans Neijenhuis
Primulalaan 2 a5
6851 TD Huissen
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl
Internet: www.therecruitingspecialist.nl


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven