Junior Accountmanager(s)

PanAmerican Seed is een internationaal opererend bedrijf dat zich bezighoudt met de veredeling, productie en marketing van hoogwaardig uitgangsmateriaal van vaste planten, snijbloemen en perkplanten. PanAmerican behoort tot de Ball Horticultural Group, een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in West-Chicago, Amerika. Met een internationaal team van gemotiveerde mensen veredelen, produceren en verkopen we onze rassen tot tevredenheid van telers en consumenten.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste junior kandidaten die zichzelf willen ontwikkelen binnen een internationale omgeving.

Junior Accountmanager(s)    

Fulltime


FUNCTIE-INHOUD

Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een vaste klantengroep die je proactief benadert om de optimale resultaten te behalen. Vanaf het krijgen van de order tot de verzending en de opvolging ben jij de aangewezen persoon. Je zal begeleid worden door het huidige team om jezelf binnen de organisatie en de sector verder te ontwikkelen. De functie zal erop gericht zijn om de verkoop vanuit een binnendienst rol te vervullen, maar voor de toekomst zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen naar een buitendienst rol.

Tot je takenpakket behoren het onderhouden van bestaande relaties en het optimaliseren van de resultaten. Daarnaast houd jij je bezig met het verwerken van orders en het organiseren van de benodigde papieren voor verzending. Ook ondersteun je bij de organisatie van grote evenementen. Tot slot draag jij mede zorg voor de rapportages voor het sales- en marketingteam.

FUNCTIE-EISEN:

Je beschikt over een afgeronde commerciële Hbo-opleiding. Je hebt affiniteit met de sector. Je bent commercieel, resultaat- en klantgericht en proactief in het aandragen van ideeën en oplossingen. Vloeiend spreken van de Engelse taal is vereist. Het beheersen van de Duitse taal is een absolute pré. Je bent servicegericht en hebt oog voor kwaliteit en detail.

Het goed om kunnen gaan met alle programma’s van Microsoft en een uitgebreide kennis van Excel is gewenst.


AANBOD:  

Een uitdagende baan als accountmanager met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een internationale werkomgeving in een groeiende en boeiende organisatie. De cao voor de Tuinzaadbedrijven is de basis voor ons beloningspakket dat bestaat uit een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Onze informele bedrijfscultuur biedt volop ruimte voor eigen initiatief.


GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jeroen Star, Sales Manager op telefoonnummer + 31 6 53 47 59 12 of bezoek onze website www. panamseed.com.


WIL JE SOLLICITEREN?

Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar Lizette Boots, HR Manager 

hr@panamseed.com.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven