Senior Accountmanager AGF

Groei mee met het Europese verkoopkantoor van Granot Fresh! Kent de wereld van import en export van groente en fruit voor jou geen geheimen? Ben jij doortastend, commercieel en ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie Senior Accountmanager bij Granot Fresh!

Senior Accountmanager AGF 

(regio Westland)


Wat ga je doen als Senior Accountmanager AGF?

Als Senior Accountmanager AGF ben je verantwoordelijk voor de verkoop van meerdere productgroepen (avocado, citrus, mango, granaatappels). Je weet klanten enthousiast te maken ten aanzien van de producten en zorgt dat de juiste producten beschikbaar zijn.

Daarnaast treed je ook op als Adviseur met expertise over zowel het product als de markt en ben je  hét visitekaartje van ons bedrijf. Je bent een kundige en betrouwbare partner die prettig is in de omgang. Je hebt veel contact met (potentiële) klanten en leveranciers, zowel via de telefoon als online. Wanneer het weer mogelijk is, maak je regelmatig een reis om hen te bezoeken. Tijdens deze bezoeken ga je verder in op de samenwerking, bespreek je de trends in de markt en analyseer je de ontwikkelingen ten aanzien van de producten. Dit alles gericht op een samenwerking/relatie voor de langere termijn. Hiernaast ga je actief op zoek naar nieuwe contacten en leads om je portfolio verder uit te breiden.

In je dagelijkse in- en verkoopwerkzaamheden speel je proactief in op kansen in de markt en werk je nauw samen met Guy Rinat, de Director Marketing & Sales. Verder vervul je een belangrijke rol in het bepalen van de importplanning, het assortimentsbeheer, het uitbreiden van de marktsegmenten, het organiseren van de logistiek, de financiële afhandeling en ben je mede verantwoordelijk voor het behalen van de gezamenlijke doelstellingen. Je vertaalt feedback van klanten en leveranciers naar concrete acties in de praktijk. Dit, zodat wij samen de juiste keuzes maken en continue blijven verbeteren.


Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis, capaciteiten en werkervaring;
  - Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een pensioenregeling;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groeipad binnen het bedrijf;
 • Een prettige werkomgeving met een hechte teamspirit;
 • Een open bedrijfscultuur die ondernemerschap stimuleert en waardeert;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën en de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan de realisatie van onze ambities als onderneming.


Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Commercie;
 • Minimaal 3 jaar relevante commerciële werkervaring binnen de AGF branche of ervaring als Accountmanager binnen de food branche;
 • Een drive om successen te behalen en mee te bouwen aan een groeiende organisatie;
 • Passie voor de AGF-sector;
 • Naast Nederlands beheers je Engels (andere talen zijn een grote pré);
 • Bij voorkeur heb je productkennis van avocado's (andere exoten zou ook prettig zijn) en heb je een eigen netwerk binnen de AGF-sector.


Wie zijn wij?

Opgericht in 1958 door Granot Agricultural Farms, zijn wij de grootste coöperatie van avocadotelers in Israël. Met 8 decennia aan knowhow en ervaring gebruiken we de nieuwste technologische innovaties om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste verwachtingen van de hedendaagse consument. We richten ons op ecologische duurzaamheid door waterbronnen te hergebruiken en een lage ecologische voetafdruk te behouden. Het fruit wordt met de grootste expertise en zorg geteeld om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Ons Europese verkoopkantoor zal zich gaan vestigen in de regio Westland (vlakbij Den Haag en Rotterdam). Dit om de verdere groei vorm te geven. Je zult de tweede medewerker worden en hierdoor de verdere groei van de organisatie mede gaan vormgeven. Bouw jij verder met ons mee?


Solliciteren?

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Mail dan jouw motivatie en cv naar info@rekroet.nl. Heb je nog vragen? Je kunt mij bereiken via 0174-725200. Hopelijk tot snel!

Peter Hoogerwerf
Tel: 0174-725200
e-mail: info@rekroet.nl
website: www.rekroet.nl


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven