Accountmanager

BerryWorld, The Netherlands is een toonaangevende specialist in de wereld van zacht fruit, gevestigd in Made. Wij zijn actief binnen retail, wholesale en foodservice in diverse Europese landen. BerryWorld levert haar klanten het hele jaar topkwaliteit vers zacht fruit. Om dit te realiseren hebben we wereldwijd teeltprogramma’s opgezet en investeren we veel in rasontwikkeling om zo – nu en in de toekomst – de lekkerste aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen aan te kunnen bieden!

Accountmanager

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren en uitvoeren van de verkoopplannen voor bestaande én nieuwe accounts binnen zowel de retail als wholesale markt. Als echte relatiebouwer weet als geen ander te ‘connecten’ met de klant. Dit doe je door virtueel en telefonisch contact, maar zodra de omstandigheden het weer toelaten, zal je ook regelmatig jouw binnen- en buitenlandse relaties bezoeken.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, productkennis en enthousiasme bedien je jouw klantportfolio optimaal met onze heerlijke range aan zacht fruit. Je informeert, adviseert en ondersteunt. Hierbij evalueer je regelmatig de ontwikkelingen en weet je klantwensen naadloos te vertalen naar lange termijn verkoopplannen. Om jouw klanten te kunnen voorzien van de juiste informatie, markttrends, analyses en marketingsupport werk je daarnaast binnen de organisatie nauw samen met o.a. het backoffice team, QA/QC, Logistiek, Data & Insights en Marketing & Communicatie.

Tot slot, staan kwaliteit en lange termijn relaties bij BerryWorld hoog in het vaandel. Zo werken we met een vaste groep gecommitteerde telers, een hecht team van medewerkers én onze klanten dagelijks vol passie en overgave om ervoor te zorgen dat de lekkerste berries voor de consument jaarrond beschikbaar zijn. Loyaliteit, kundigheid en trouw zijn dan ook zeker eigenschappen die wij in jou zoeken.


Wat zoeken we in jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als accountmanager, bij voorkeur binnen de AGF-branche
  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van commercie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; Duits en Frans zijn een pré
  • Loyaliteit, kundigheid en trouw

 

Wat bieden we jou?

  • De allerleukste, gepassioneerde collega’s
  • Marktconform salaris
  • Leaseauto
  • Elke vrijdag korting op ons zacht fruit
  • Jaarlijks leuke teamuitjes


Zie jij jezelf als accountmanager bij BerryWorld? Stuur dan jouw cv en motivatie naar onze HR Manager, Maarten Asselbergs, via maarten.asselbergs@berryworld.com.

 


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven