Paprikateler

Heb jij affiniteit met paprika’s telen en/of verpakken, weet je mensen te motiveren en heb je passie voor planning en organisatie? Dan zijn wij, voor onze 3 locaties in het Westland op zoek naar jou!

Paprikateler 

32-40 uur (bespreekbaar)


Jouw functie:

Als paprika teler help je dagelijks mee op onze 3 locaties in het Westland. Je ondersteunt, motiveert en stimuleert de medewerkers bij het uitoefenen van hun functie. Daarnaast coördineer, ontwikkel en bewaak je de resultaten, normen en kwaliteit op het gebied van teelt – arbeid - verpakking. Je bent ook actief en innovatief wat betreft planning en budgetbewaking en je bent bovendien verantwoordelijk voor de hygiëne, veiligheid en arbeidsomstandigheden op de locatie. Verder heb je het volgende te bieden:

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in de paprikasector (bijv. als ZZP-er of ex-tuinbouwondernemer), waarbij ruime kennis op het gebied van teelt – arbeid – verpakking aanwezig is.
  • Je bent zelfredzaam en oplossingsgericht en je kunt een team positief betrekken in het behalen van de gewenste resultaten;
  • Je bent organisatorisch sterk en thuis in het werken met KPI’s, rapportages en cijferanalyses.
  • Je kunt functioneren in een dynamische en soms hectische omgeving en bent stressbestendig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt kennis van MS Office.
  • Je bent flexibel inzetbaar en als het nodig is ook beschikbaar in de avond en/of weekend.

Dit bieden wij:

  • Een afwisselende en zelfstandige functie, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inzichten.
  • Een tijdelijke seizoensgebonden opdracht, met mogelijkheid tot vastigheid bij positieve resultaten.
  • Wij bieden uiteraard een salaris, passend bij jouw kennisniveau en ervaring.
  • Een enthousiast team met de ambitie om verder te groeien door kansen te pakken.


Ons bedrijf:

Als één van de grootste en modernste paprikatelers in Nederland werken wij in een uitdagende branche met passie voor ons vak, waar geen dag hetzelfde is. Bij 4Evergreen houden wij ons bezig met het telen en verpakken van paprika’s in alle kleuren. Wij doen dit op meerdere locaties in Nederland, met een gezamenlijk oppervlakte van ruim 110 hectare. Wij zijn continu gericht op de ontwikkelingen in de tuinbouwsector op het gebied van teelt, automatisering, duurzaamheid, milieu en energie. Daardoor bouwen we volop aan onze toekomst en investeren we in ons personeel om met ons mee te groeien.


Interesse:

Spreekt onze functie en ons bedrijf jou aan? Ben je ZZP-er of heb je een eigen tuinbouwbedrijf gehad? Ook dan nodigen we je graag uit om te reageren! Stuur je CV naar Monique Verdult, HRM medewerker.

E-mail: monique@4evergreen.nl Tel: 0167-568100

 

www.4evergreen.nl     


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven