Verkoper

Van der Sar Import is een importeur van potten, vazen, schalen en manden voor de groene branche. Daarnaast bezitten wij een fabriek in Indonesië, waar wij manden van duurzaam rotan produceren. In hoog tempo ontwikkelen wij nieuwe trendy producten voor de tuinbouw, (buitenlandse) winkelketens en plantenexporteurs. Wij zijn op weg een 100% duurzaam bedrijf te worden. Producten, die het milieu minimaal belasten, nemen wij graag op in ons assortiment.

Wij zijn op zoek naar een:


Verkoper 

m/v (24/32 uur)


Functie omschrijving

Als verkoper werk je graag aan langdurige relaties met klanten. Daarbij vind je goede advisering aan klanten belangrijk. Ontwikkelingen, die je in de markt tegenkomt, deel je met collega’s op kantoor. Je denkt graag (binnen een team) mee bij de selectie van nieuwe producten. Je bent een resultaatgericht persoon en het behalen van omzetdoelstellingen is voor jou een prettige uitdaging. Je staat bewust in het leven. Milieu en de problemen daaromheen vind je belangrijk.


Functie-eisen

Je communiceert gemakkelijk met de buitenwereld en bent (natuurlijk) commercieel en accuraat. Je beheerst de Nederlandse en Duitse taal goed. Je bent op de hoogte van de huidige lifestyle, de laatste trends en modekleuren. Je kan dat ook toepassen in jouw werk als verkoper. Vanuit ons kantoor in De Lier bedien je binnen- en buitenlandse afnemers. Je hebt ervaring met het bedienen van grote afnemers.

Wij bieden

Wij bieden een leuke werkomgeving in een klein team in een dynamisch bedrijf. Na de inwerkperiode krijg je voldoende ruimte om zelfstandig jouw taken uit te voeren. (Zakelijke) creativiteit en initiatieven worden binnen onze organisatie zeer gewaardeerd. Spreekt deze functie je aan? Dan drinken we graag een kopje koffie met je om nader kennis te maken!


With respect for people and environment


Van der Sar Import – Leemolen 70, 2678 MG De Lier –
E sales@vandersar.nl – I www.vandersar.nl – T 0174 520052


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven